Anonim

Topp 10 tecknade konspirationsteorier

Det var i en modern värld med vapen och krig, det pågick någon form av väpnad konflikt.

Historien handlade om sju kraftfulla kristaller eller ädelstenar eller rundade stenar, som var och en bärs av en annan person som använder den på ett sätt som passar hans strider:

  • En av dem hade den inbäddad i hans sköld, den var grön tror jag
  • En av karaktärerna bar också sin sten och lekte med kort
  • Huvudpersonen hade det i svärdet tror jag

I en av scenerna visades pojken ha fötts med stenen i handen.

I slutet av serien försökte de förena stenarnas makt för att besegra någon slags fiende.

2
  • Det första som kommer att tänka på är myanimelist.net/anime/10156/Sacred_Seven men jag tvivlar på att det är vad du letar efter eftersom det inte uppfyller det mesta av din beskrivning
  • det påminner mig också med Rave Master men det har för stora skillnader med den du beskriver

Jag tror att det kan vara Shin Hakkenden (1999, 26 avsnitt)

Året är 2588 i systemet för Godworld och dess åtta satelliter. Mänskligheten kom hit i det avlägsna förflutna, efter en lång resa över stjärnorna från jorden. Nu styrs systemet av en lös koalition av mäktiga familjer: House Owari, House Meed och House Iigy. Historien börjar när Kai, arvtagaren till House Owari, attackerar en isig planet. Bor i en ödmjuk by på ytan är Kou, en ung pojke som ständigt diskuterar med sin far. När Kais marin anländer tar Kou sin fars mäktiga Murasame-svärd för att slå tillbaka och hans äventyr börjar. En sci-fi-remake av Hakkenden. (Plott från Animevice).

Detta är en bild av huvudpersonen Kou som har en röd pärla i sitt svärd (Du kan också se en hund med en ögonlapp: den gömmer en gul pärla i en av hans tänder).

Detta är Jinrai som har en grön pärla i sin sköld.

En annan bild http://gallery.animeinfo.ru/img/Jinrai-125835-57413-1.jpg

Detta är Tomoka som har en blå pärla i tärningar: han är en spelare och använder kort också för att slåss.

Den anime du letar efter kan vara Deltora Quest

De sju ädelstenarna i Deltora tas från The Belt of Deltora och sprids över de mest fruktade platserna i Deltora och The Shadow Lord tar över Deltora. Kung Endon, som skulle vara beskyddaren av Bältet som skyddade landet, försvann på något sätt från landet för att lämna sitt folk i tyrannens nåd i 16 år. På Liefs sextonde födelsedag efter att ha trångt rymt de grå vakterna får han Deltorabältet, ges en uppgift att samla de 7 ädelstenarna och hitta tronarvingen för att befria Deltora från den onda Shadow Lord en gång för alla . Han får också ett svärd, en osynlig mantel, en grov karta över var pärlorna skulle vara och en reskamrat som heter Barda som länge var känd som tiggare innan han avslöjade sig som en av palatsvakterna. Han och Barda lämnar staden Del och går in i Tystnadens skogar där de attackeras av Wenn och förlamas. De väcks av en mystisk tjej som heter Jasmine, som till en början trodde dem som gråvakter och bara tänkte råna dem och låta dem ätas av Wennbar. Men efter att ha övertalats av ett gammalt träd som berättade för henne att de inte var gråvakter, kommer hon och räddar dem med en motgift som befriade dem från förlamningen.

Huvudpersonen är en ung pojke på väg från sin far för att hitta ädelstenarna och sätta ihop dem för att besegra den onda tyrannen.

Han stöter på olika människor och platser som har ädelstenar.

Jag hittade informationen från Deltora Quest wikia.

3
  • 1 Jag tror inte att det är Deltora-frågan som har sett det tidigare eftersom det inte är i den moderna världen med vapen utan snarare magi och svärdstridighet. Jag vet också att det fanns ett svärd i det, men det hade ingen grön pärla i det och dessutom togs pärlan ut och placerades i Deltorabältet.
  • Det kanske inte är det. men jag gav honom information om det för att se om det är. Jag skulle hellre lämna honom en kommentar men kan inte eftersom jag inte har tillräckligt med rep
  • 2 Det kan inte vara Deltora Quest, 1) det är inte modernt och till och med Gray Guards projektilvapen kan du inte kalla vapen 2) Pärlorna från Deltoras bälte bevakas av monster och de fungerar bara om de är på bältet ( med undantag för ett par förmyndare) och 3) Bältet av Deltora skapades så länge sedan att ingen av karaktären kunde ha fötts med den i en av deras händer. det enda som Deltora Quest matchar med frågan är att juvelerna används på bältet för att besegra Shadow Lord