Anonim

Robin Schulz - Sugar feat. Francesco Yates [Officiell video]

I serien nämns det att som ett villkor för hennes krafter måste Nana äta en banan med skalet på varje dag, plus en extra för varje gång hon använder sin kraft.

Förklarade de någonsin resonemanget bakom varför hon var tvungen att göra detta?

1
  • Till fapcave!

Varje karaktär i Banana no Nana har en "risk", något slags villkor de måste uppfylla för att fortsätta använda sina krafter. (De flesta av dem, av en viss konstig tillfällighet, verkar innebära fläkttjänst.) Nana är att äta bananer med huden på. Hennes vän Ringo, den som tvingar henne bananen i scenen ovan, måste bära en minikjol för att behålla benkrafterna. (Detta gör att vi och Nana kan se hennes trosor varje gång hon använder sina sparkattacker.) Det första kapitelets skurk, i utbyte mot vattenkrafter, måste stanna i badet nästan hela tiden, så hon har ett par ligister som bär henne runt i ett badkar när hon går ut.

Den enda förklaringen fram till den punkt jag har nått är att dessa villkor införs av Gud i utbyte mot makterna. Gud sätter också gränser för styrkan, men vissa människor, inklusive Ringo, kan bryta dessa gränser under vissa förhållanden. (Ringo blir arg.)

2
  • Jag har inte sett / läst serien men bara från ditt svar är det nästan som om alla risker är utformade enbart för att tillåta fanservice / provocerande scener ("bananätning", trosskott, tjej som alltid badar i ett badkar) ... kanske Gud är bara en riktig pervers såvida du inte har ett exempel på en risk som inte på något sätt kan leda till "fan service"
  • @ Memor-X Det är ganska mycket, "Gud" (dvs. författaren, Oniyasu Kakazu) är en riktig pervers som designade riskerna för maximal fläkttjänst. Tjänster som inte är fläktar kan finnas; För det första finns det killar med förmågor som inte skulle tjäna de mest manliga fansen. Hoshi Budou, en ninjapiga, har också förmågan Housework Booster som låter henne göra hushållsarbete supersnabbt; hennes risk verkar vara att hon måste tjäna någon. I kapitel 9 rengör hon Nanas öron med Nanas huvud i knäet, vilket bara är lätt att använda.