Anonim

Congruent Figures - MathHelp.com - Geometrihjälp

Jag minns att jag tittade igenom manga för många år sedan - boken var på japanska, men jag älskade verkligen konstverket. Jag skulle vilja hitta den här boken igen och se om det finns en engelsk version tillgänglig. Problemet är att jag inte har hittat det igen och jag vet inte vad det heter.

Boken verkade handla om en tjej på lite förödelse med telekinetiska krafter. Det mesta av boken verkar ligga runt några lägenheter (tornblock) och en lekplats, som hon äntligen förstör med sina krafter. Jag minns att det var en man som pratade med henne nära slutet och kanske försökte fånga henne. Jag kan ha fel om detta, men det kan också ha varit några gamla människor som bodde där - jag minns en gammal kvinna som kan ha haft någon relation till flickan.

Den ursprungliga boken som jag såg hade ett ljusblått omslag med en bild av flickan på framsidan med massor av skräp bakom sig. Jag tror att det var 80- eller början av 90-talet när jag först såg boken.

All hjälp skulle vara mycket uppskattad.

Din beskrivning påminner mig om en manga som heter Domu, som presenterade en telekinetisk tjej med andra krafter som huvudperson.

Det mesta ägde rum i ett lägenhetskomplex, men det fanns några scener på en lekplats precis utanför komplexet

Jag tror att den skrevs av samma kille som skrev Akira

1
  • ja! Tack, det är det. Jag visste aldrig namnet, så jag kan åtminstone söka efter det nu.