Anonim

Sasuke beordrar Tobi att transplantera honom itachis ögon för att ta emot evig Mangekyo

Det här har bugat mig ett tag. Jag är väldigt intresserad av Shisuis berättelse om hans liv, men den verkliga frågan är varför var Donzo efter hans öga? Var det på grund av hans Sharingan? och "hur ska Donzo använda detta"?

Shisui var en av få medlemmar i klanens historia som kunde väcka Mangekyō Sharingan. Det gav honom tillgång till en mycket kraftfull genjutsu, en unik teknik som noterades vara av högsta kaliber, Kotomatsukami. Denna teknik gjorde det möjligt för honom att komma in i en människas sinne och manipulera honom eller henne genom att skapa falska upplevelser och illusioner som fick det att verka som om de gjorde saker av egen fri vilja. Offret skulle inte kunna märka att de manipulerades.

Denna Mangekyō Sharingan noteras vara "himmelska ögon som ser skapelsens sanning utan hinder". Därför var Danzo efter Shisous ögon.

Källa

3
  • Men hur fick han mangekyo sharingan vilken vän skulle han ha dödat? eller gjorde han det på Sasukes sätt?
  • Om du frågar hur Shisui uppnådde Mangekyō Sharingan, har Shisui en mörkare sida som han skämdes för. Av avund till en vän som han trodde hade överträffat honom i förmåga, höll Shishui tillbaka sin hjälp i ett mycket kritiskt ögonblick vilket resulterade i den andra shinobis död. Skulden orsakad av samma ledde till att Shisui ansåg sig vara en mördare som fick honom att väcka Mangekyō Sharingan.
  • Så huvudsakligen skulle det vara hur Sasuke skulle åstadkomma det från sin avund till Naruto? Han var avundsjuk på Naruto och han hade verkat mörk på hämnd när han gick på Orochimarus sida ?!