Anonim

เข้า ครัว ใหม่ ครั้ง แรก ⚠️ นึ่ง กุ้ง Argentina ผัก สด ขนมจีน น้ำจิ้ม skaldjur | ยาย นาง

Efter kaptenens möte i avsnitt 24 frågar Sosuke Aizen vad Gin Ichmaru planerade och att han "inte kommer undan med det" och att "inte underskatta mig". med tanke på sammanhanget vid den tidpunkten i serien skulle det sätta misstanke om Gin för att vara den stora hjärnan bakom de konstiga händelserna rörande Rukia och hennes avrättning som vad Aizen väckte Renjis uppmärksamhet tidigare.

Men med tanke på att det var Aizen som var hjärnan ändrar detta sammanhanget och att Aizen verkar hota att straffa Gin själv som om Gin stöter på Ichigo och låter honom leva undergrävde Aizens planer.

Han visste också mycket väl att Ichigo fortfarande levde för att han vinkade dem hejdå precis när porten stängdes och genom att låta honom leva skulle då riskera Rukias möjliga frigivning innan Hohyoku hämtades.

Så vad planerade Gin när han mötte Ichigo vid Hakuto Gate?

1
  • Som en sidoanteckning är Aizens diskussion med Gin här nästan säkert avsedd att (konsensivt) kasta misstanke om Gin och därmed borta från Aizen själv; det är inte ett ärligt uttalande på något sätt, utan bara en uppvisning för de andra kaptenerna och / eller avlyssnare (inklusive tittarna).