Anonim

Athena och Sybils brott 「AMVCON 2016 1: a plats」

I avsnitt 17 får Makishima Gu-sung Choes telefon med en video som visar Sibyl-systemets sanna form.

Ett avsnitt tidigare Gu-sung Choe sa att om den här videon skulle publiceras skulle det vara slutet på landet.

Efter att Makishima flydde från flygplanet kunde han ha laddat upp detta, varför gjorde han inte det? Det skulle ha varit mycket lättare istället för att försöka förgifta all matförsörjning.

Människor skulle ha blivit så galna över detta (om det inte omedelbart skulle "debunkeras" som falskt av Sybil), och då skulle alla vara mål för avrättning eller fängelse.

Eller så skulle det inte göra någonting alls. Kom ihåg hur människor ibland själva bestämmer att något som ser fruktansvärt fel inte kan vara riktigt, för annars skulle ovanstående hända, och så fortsätter de bara, som om det är ett upptåg eller något som inte förtjänar en andra tanke .

Så det effektivare sättet att tänka skulle inte vara ett riskabelt revolutionsförsök som detta, utan en handling bakom kulisserna som definitivt skulle göra något utan att förlita sig på människors tankar.

Om jag minns rätt är de underjordiska nivåerna wäre tge Sybil-systemet installerat helt isolerade från omvärlden, så videon kunde sannolikt inte laddas upp, och den enhet som den lagrades förstördes troligen av sybil.

1
  • 1 Detta stämmer inte eftersom Makishima fick videon i ett flygplan, inte under jord.