Anonim

Team Taka Moments - Sasuke Karin Suigetsu Jugo AMV - Fire

Jag undrade bara, hur fick Danzo alla Sharingan-ögonen i armen? Är det från folket som Itachi och Tobi dödade den kvällen?

Danzo förvärvade sin högra arm från Shin Uchiha med hjälp av Orochimaru. Detta finns i Naruto Gaiden: The Seventh Hokage Manga.

Orochimaru gjorde ett nytt implantat på Danz med Shin Uchihas Sharingan-inbäddade arm och placerade den, tillsammans med några av Hashirama Senju-celler, på den från Danz .

(Shin Uchihas vänstra arm)

Mer om Shin Uchiha:

Shin var en av Orochimarus experimentella försökspersoner och anhängare, och hade en unik genetisk smink som möjliggjorde vävnads- och organtransplantation utan absolut chans att avvisas. Tillsammans utförde de olika experiment och odlade kloner från Shins tänder och nerver för att avslöja många hemligheter från genetiken. Vid någon tidpunkt blev Shin fascinerad av Uchiha-klanen, särskilt Itachi Uchiha. Som sådan började han imitera Uchiha: att anta deras efternamn och vanliga kläder, liksom många Sharingan som har implanterats över hela hans kropp. Hans Sharingan-inbäddade högra arm skördades av Orochimaru och transplanterades till Danz Shimura tillsammans med några av Hashirama Senjus celler. En tid efter detta lämnade Shin Orochimarus sida och tog de flesta av sina kloner med sig.

2
  • 1 Vänta verkligen? Jag trots att Danzo och Obito stal dem från Uchiha-medlemmarna dödade min Itachi.
  • Det var vad jag tänkte tidigare också. Sedan undersökte jag och hittade det riktiga svaret.

Vi är inte säkra på det, men han fick troligen dem från alla Uchiha som Itachi dödade.

källa - http://opforum.net/threads/how-did-danzo-got-this-hand-full-of-sharingan.18133/

De flesta stal av Obito, de som inte användes av Danzo för hans Izanagi.

se - http://www.answers.com/Q/How_did_danzo_get_sharingans_on_his_arm

Ett definitivt svar kan inte hittas, det finns inga officiella uttalanden om saken och ingen officiell källa, så man kan bara spekulera.

2
  • 1 Vi vet det från Naruto Gaiden: The Seventh Hokage Manga, som andra svar sa.
  • vad menar du med "vi vet det"? @AnkitSharma

Danzo använde Itachi för att döda Uchiha-klanen som bara sparar Itachis bror: Sasuke. Då tog Danzo sina ögon och implanterade det i armarna