Anonim

Teheran - Officiell trailer | Apple TV

Jag började titta Fairy Tail och har precis avslutat bågen på Galuna Island där, ännu en gång, belöningen avvisas av meningslösa "moraliska" skäl.

Till skillnad från En bit (där de bara kan stjäla / skaffa mat och sådant) behöver de faktiskt pengar för att betala hyra och sådant.

Ser vi någonsin att Natsus parti gör anspråk på en belöning? Annars, varifrån får de sina pengar för att betala sina levnadskostnader?

4
  • It's getting on my nerves... Välkommen till fairytail min vän. För posten är kampen om pengar en ständig återupptagning av dem under hela manga och anime. Men det finns jobb som tas i fyllmedlet som ger belöningar. Vanligtvis slutar de betala för skador som de orsakar städer med sin magi som bekämpar skurkarna.
  • Suck ... ah bra. Har precis avslutat Battle for Fairy Tail-biten och mitt intresse har verkligen väckt med saker som börjar bli komplexa. Nu behöver jag bara Natsu för att förlora en kamp här och där och jag blir nöjd.
  • @kaz verkar det är svaret. Tänker du lägga om (och eventuellt utöka) det i svarsfältet? :)
  • @AkiTanaka ok, jag utvidgade så mycket jag kunde utan att bli för åsiktsfull. Redigera gärna om du vill

Som Aki Tanaka har rekommenderat. Jag har utökat min tidigare kommentar som ett officiellt svar. Fairy Tail är guild noterad pre-time skip och post-time skip för två saker:

  1. Blåser s *** upp
  2. Få jobbet gjort

Guildhallen har förstörts fullständigt vid mer än ett tillfälle tillsammans med städer och byar som blåses till marken på grund av strider, slagsmål och till och med stridigheter bland medlemmarna. Detta visas tidigt från Natsu v Gray, Natsu v Erza och ganska mycket Natsu v någonting.

Det visas i några avsnitt att Natsu och teamet tar ett jobb och antingen inte känner sig bekväma med att ta belöningen eftersom det blev gjort runt (som i Lucys första jobb) eller de pengar som de skulle få vindar upp att bli donerad av guilden för att återuppbygga det som slutar bli förstört.

För att svara på frågan hur dessa killar ens överlever kommer det från två saker.

Den första är ganska uppenbar, vilket är att inte alla deras medlemmar helt slutar förstöra saker, några av deras toppnivåguider (Gildarts, Erza, Mystogen, Lauxus, etc.) tar jobb som betalar lukrativt högt och tar hem baconet som råkar täcka det.

Den andra är upp till spekulation och det finns några teorier där ute. Men det kanoniska svaret är att handlingen kräver det. Hjältarna är ytterst mäktiga men hålls hela tiden under kontroll av lagarna i det samhälle där de bor.Lite som hur Luffy och strawhats sällan någonsin visas vara fyllda med fartygsförnödenheter.