Anonim

Deus Ex Mankind Divided [MISSABLE] The Golden Rookery Trophy (Gold Penguin & Colony Location)

I avsnitt 24 och 25 i Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Ed, Ling Yao och Envy är fångade i en underdimension som skapades för att lagra allt som Gluttony någonsin har svalt.

Avund sa att det inte finns någon flykt, men Ed har upptäckt något. Vad gjorde han exakt?

Så vitt jag kan komma gjorde han mänsklig transmutation för att öppna sanningens port och genom detta kan han fly. Men hur är det möjligt? Eftersom underdimensionen är skild från den verkliga världen.

Också, varför Ed tappade ingenting när han öppnade porten igen? Varför Misundar och Ling inte heller?

2
  • vilken anime är du i? det nya eller det gamla?
  • "I avsnitt 24 och 25 av Fullmetal Alchemist: Brotherhood'

Frosseri skapades för att vara en andra sanningens port men är bara en misslyckad kopia. Ed hade tanken att eftersom de kom dit genom den misslyckade porten, måste de kunna komma tillbaka genom den riktiga porten. Det är precis som att skapa en dörr till Gluttony.

För att öppna sanningens port använde han Envys Philisopher's Stone och de gamla delarna av Xerxes-väggmålningen för att göra denna speciella mänskliga transmutation. Offret för att öppna porten var en själ från filosofens sten, som tackade honom efteråt (för att han befriade själen).

2
  • Så det var inte samma typ av mänsklig transmutation än den som Elrics har gjort.
  • 3 @ ZoltánSchmidt Det var nära. Transmutationen för att skapa sin mor var en transmutation av "materialet" till en annan form, transmutationen inuti frosseri var densamma, men utan att ändra deras form utan bara positionen. Jag vet inte, men jag antar att det är en liknande princip.

De tappade ingenting för att Ed använde filosofens sten. Att skapa kopior av sig själva i den verkliga världen och överföra deras själar till kopian av kroppar han skapade. Så han var tvungen att passera genom sanningens port för att ta bort sitt gamla jag från frosseri. Avund och Lin måste också ha passerat genom den ursprungliga porten. Ed kunde ha fått tillbaka sina lemmar det ögonblicket.

1
  • Vilken grund har du för din idé om att de "skapar kopior av sig själva"?