Anonim

Let's Play Monster Train (Beta): A Deck Full of Enflames - Avsnitt 21

Jag tittar på monster just nu och i avsnitt 5, strax efter mordet på Junkers, visas Tenma som undersöker Johans förflutna med namnet Micheal Reichmann. Jag verkar ha missat var han fick det namnet och hur visste han vart han skulle gå och göra utredningen.

Jag har inte sett anime, så jag kommer att hänvisa till mangan.

I kapitel 6 träffas Mr. Junkers av en bil. Detektiv Runge nämner att Junkers är misstänkt i en serie mord. I kapitel 7 förklarar Runge att det fanns fyra fall i hela Tyskland där barnlösa par mördades.

När Tenma möter Johann och Junkers i kapitel 8 förklarar Junkers att Johann anlitade honom för att hjälpa till att mörda de fyra paren. Tenma försöker stoppa Johann, som vill skjuta Junkers, genom att säga att han känner Johann från när han var hans patient. Men Johann svarar att ingen känner honom, varken Lieberts (Johann var Lieberts fosterbarn när han var på sjukhus) eller de fyra paren.

Genom detta uttalande kan du dra slutsatsen att Johann också var fosterbarnet till de fyra barnlösa paren som han ville dödas. Så i kapitel 9 reste han förmodligen bara till de platser där dessa mord ägde rum, en av dem var Colonge där det mördade paret var Reichmanns.