Anonim

asdfmovie: borttagna scener

Från Punk Hazard-bågen har vi lärt oss att Vegapunk hade skapat en unik substans som heter S.A.D., vilket är en av få saker som behövs för att skapa leenden, konstgjorda Zoan Devil Fruits.

Så i grund och botten har vi (en joker) att använda sorg för att skapa leenden. Jag tvivlar på att Oda nämnt båda föremålen på det sättet av misstag. Så vet någon om Oda någonsin har nämnt vad symboliken ligger bakom S.A.D och Smiles?

1
  • Jag tror att det kan vara för tidigt att veta svaret på detta. Insinueringarna jag ser är att den som producerades innan Luffy kom till den nya världen kommer att bli mer relevant när de används senare i berättelsen.

Ämnet är bara "SAD" inte "S.A.D". Med tanke på att Caesar Clown är den enda personen i världen som vet hur man tillverkar den, och han använder den för att skapa konstgjorda frukter som han kallar "leenden", var det bara ett lämpligt namn för att passa in i temat. Clown, leenden, ledsen, etc.

SAD och SMILES är uppkallade efter biverkningarna av artificiell djävulens frukt

En normal djävulfrukt ger kraft och har bara en bieffekt av att de inte kan simma, men konstgjorda djävulens frukter är olika utöver att de inte kan simma

de tappar också förmågan att bli SAD eller arg, de kan bara le eller skratta


Källa: Kapitel 943: SMILE