Anonim

Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Launch Trailer - The Breach [EUROPE]

Varför skickar Blackbeard Burgess för att mörda Luffy? Är han rädd för honom? Jag menar med sina 2 Devil Fruit-krafter är han överväldigad. Till och med bara med sin Yami Yami no Mi vann han ganska enkelt mot Ace, och nu har han också Gura Gura no Mi och ett starkt besättning.

Så finns det en speciell anledning för honom att döda Luffy? Och varför inte göra det själv? Fruktar han D i Luffys namn?

Blackbeard skickade inte Burgess för att döda Luffy, han visste inte ens att Luffy var i Dressrosa till att börja med. Blackbeard hade ursprungligen skickat ut Burgess till Dressrosa för att få eldfrukten. Senare var det Sabo som åt eldfrukten, men det verkar som att inte många visste om detta. Det enda de flesta verkligen visste var att Lucy hade ätit eldfrukten.

Senare när Sabo sprängde colosseum, insåg Burgess det Lucy var inte Luffy längre, för Luffy åt redan en Devil Fruit tidigare och kunde inte äta en sekund. Han visste bara inte vem som faktiskt åt frukten och trodde att den personen skulle ha varit borta nu. Därför gick han för det näst bästa, utan att behöva åka hem med tomma händer. Men när Sabo visade Burgess, att han hade ätit eldfrukten, glömde Burgess helt bort Luffy och vände sina attacker mot Sabo istället, i hopp om att få eldfrukten så småningom.

På sidan: Blackbeard riktade aldrig Luffy av personliga skäl. Han ville ursprungligen döda Luffy för att göra sig ett namn, men efter att han blev krigsherre brydde han sig inte mer om Luffy. Han kunde lätt ha förstört Luffy vid Impel Down, men han hade andra ambitioner vid den tiden än den han hade i Mocktown, Jaya.

5
  • Åh, jag kände inte igen det. Burgess var också med i turneringen, eller hur? jag måste läsa den igen. Men då bör Burgess ta Doflas frukt ... tycker är mer kraftfull. Eller Law kunde inte ens röra sig. konstig...
  • 1 @BallBoy när luffy släppte erövrarna haki under sin kamp med Don chinjao Burgess blev nyfiken och svarade "det blir intressant" när han hörde att det var Luffy. Han berättade senare för BB på snailphone. BB sa att han var glad att Ess skulle gå med i sitt besättning i form av frukten. Han hade ingen avsikt att gå efter Luffy.
  • ja du hade rätt, han var efter Ace devil fruit. Så han måste bära en frukt med sig, annars kunde han inte få luffysmakt ... men jag är fortfarande förvirrad, han kunde lätt gå efter sabo och försöka döda honom, för det var hans uppdrag att få ess-makt.
  • @BBallBoy Jag uppdaterade svaret med avslöjandena från dagens kapitel. Det ser ut som att han verkligen kunde ha gått för Sabo, han insåg bara inte att Sabo var Lucy. Nu när han gör det, går han verkligen efter Sabo.
  • 1 åh trevligt, det nya kapitlet är ute! : D tack för ditt försök :)

Just nu tror jag att allt detta bara är spekulation. Jag tror att han vill döda Luffy på grund av sin förmåga att inspirera människorna omkring honom, som Kuzan ofta noterade.

I slaget vid Marineford inspirerade Luffy kontinuerligt de andra piraterna att resa sig och slåss, bara genom att vara sig själv. Bara detta är en kraft att räkna med som mycket väl kan användas mot Blackbeard.

Jag personligen tycker att han inte ser luffy värdig nog för att ha sin personliga uppmärksamhet när det gäller mordet. Det är nästan detsamma som att Luffy inte bryr sig om många mindre handlangare av de skurkarna han möter. Ofta tar man bara hand om dem.

När det gäller rädslan för D i Luffys namn. Jag tvivlar starkt på att så är fallet, eftersom (spoiler alert)

Blackbeard är en D. också, Marshall D. Teach

Tiden kommer att visa vad Oda har för oss

1
  • ja jag nu det här om Blackbeard, men om han vet om legenden om "D" och han kan döda Luffy, finns det en D färre i hans väg att få Piratking.