Anonim

Klingande - Jubel (Original Mix)

Hennes pappa hade en ganska stor näsa, om vi vill åka dit. Ingenting sägs på Wikia. Och den här frågan spelar ingen roll ... men jag är säker på att folk vill veta! Var Miyazono halv-japansk? Vilka indikationer finns det på att hon var?

7
  • Tydligen har hennes far ett japanskt namn. För allt jag bryr mig ser han inte heller främmande ut, så jag antar att Kaori förmodligen inte är det, särskilt eftersom det verkar som den typ av detaljer som skulle avslöjas någonstans.
  • Vi kan inte ens vara säkra på att hon är blond, hon kan färga.
  • @Mindwin din frasering ... det är bättre avsiktligt.
  • Jag förstår inte ens varför den här frågan får röster. Det här är lika bra som att fråga om karaktär X är hälften japansk eftersom hans / hennes föräldrar har Y-funktionen. Helt spekulativt och obefogat att till och med börja som en fråga.
  • Denna fråga är inte i första hand opinionsbaserad; ett faktiskt svar finns och är ett av "ja, hon är"; "nej, hon är inte"; eller "det finns inga bevis för eller emot att hon är halv-japansk". Om du tycker att frågan är dålig kan du lägga ner röster istället för att rösta för att stänga den.

Det finns inga bevis som tyder på att Kaori är halv-japansk. Jag diskuterar mina skäl till detta påstående nedan.

  • Fanwiki för Din lögn i april gör inga sådana påståenden om Kaoris etnicitet. Fanns det en indikation eller (uppenbart) förslag om att Kaori är halv-japansk i officiellt material, skulle jag förvänta mig att någon hade noterat det.

  • Kaoris föräldraskap är enkelt, och hennes föräldrar har japanska namn och ser inte helt främmande ut.

  • Vi kan inte extrapolera någon information om etnicitet från karaktärernas hårfärger. Medan Kaori hade blont hår redan som barn (som framgår av OVA), så gjorde Takeshi det också. Tsubaki hade redan brunt hår (snarare än svart) som barn. Takeshis syster, Nagi, är också blond. Det är svårt att föreställa sig grundskolelever som färgar håret, men det är också svårt att föreställa sig det Allt av dessa karaktärer har betydande icke-japanska arv. Det är bäst att krita upp detta till en brist på realism i anime hårfärger.

När det gäller mig skulle jag alltså göra fel (i skrivande stund) vid sidan av att anta att Kaori inte är halv-japansk. Var Kaori halv-japanska verkar det vara så stor karaktärsdetalj att den måste avslöjas någonstans.

1
  • Två andra möjliga bevis härrör från (1) Kaoris farföräldrar (som nämns i wiki, men som jag inte minns att jag har sett) och (2) live-actionfilmen, som jag inte har sett (även om det inte är ovanligt för att filmer förvränger "kanonisk" etnicitet).

Det finns inget direkt svar på den här frågan, men det faktum att hon har blå ögon är det som får mig att tro att hon kan vara åtminstone bara hälften japansk. Denna egenskap finns nästan aldrig hos människor i asiatiska anständigt specifikt japanska. Ofta har jag också märkt att de i många andra animes gör att utlänningarna (västerländska / europeiska) också har blont hår och blå ögon. (oc hon kunde dö håret.)