Anonim

Hokage Naruto mot Akatsuki Sasuke (Six tail form & Amaterasu) - Naruto Ultimate Ninja Storm 3

I striden mellan Naruto och Sasuke såg vi deras strid. Det verkar som om Kurama var kraftfullare än Sasukes Susanoo (med bijuus).

0

Är Kurama kraftfullare än Susanoo? Ja det är det. Från wiki,

Även med hälften av sin styrka kunde den överväldiga Obitos kontrollerade tailed djur, krossa Madaras senjutsuförstärkta Susanoo med en svans och med Six Paths Chakra kämpa mot Sasukes Tailed Beast-förbättrade kompletta kropp Susanoo.

Det är bara med ungefär hälften av dess styrka. Med full styrka skulle jag säga att det lätt kan övervinna de ovannämnda fienderna, inklusive Sasukes Susanoo.

1
  • 3 Jag tror att de är susanoo-fans: D

Kom ihåg att Naruto också använde Senjutsu chakra under hela striden (Kurama-Sage Mode), detta kunde ha förstärkt hans krafter kraftigt men igen var det bara hälften av Kurama och något Tailed Beast chakra inom Naruto så kanske Full Kurama är starkare än Sussano.

Det beror dock också på vilken typ av Sussano Kurama som kämpar. Sukes Sussano och Madaras Sussano var båda "bara förseelse" -typer så Kurama kunde övermäla dem.

Itachis Sussano var emellertid helt annorlunda med Totsuka-bladet (och Yata-spegeln). Ett snedstreck av Totsuka-bladet och Kurama skulle förseglas för evigt. Svansdjursbomber kan lätt reflekteras med hjälp av Yata-spegeln. Och jag är inte till och med prata om den perfekta just nu. Kurama skulle definitivt inte matcha Itachis Sussano.

0

Jag tycker att Kurama är ett otroligt kraftfullt tailed odjur, och jag tror att han definitivt är starkare än alla susanoos, men kanske skulle han träffa sin första riktiga match och det skulle vara Itachis susanoo, för återigen har Kurama bara hälften av sin makt, och om Naruto och Minato på något sätt lyckades smälta ihop och slåss med Kuramas full kraft än kanske Itachi skulle vara klar en gång för alla