Anonim

Topp 10 marina intervjufrågor med svar för nybörjare och erfarna onlinevideor

Hange klippte halsen på en titan för att utforska inuti. Varför kunde hon inte ta reda på huvudmänniskokroppen inuti ???

Kanske var huvudkroppen gömd ganska djupt så det var svårt att se. Men om det var dolt ganska djupt, hur kan då Levi och andra soldater hugga ner halsen och döda titanen?

Är detta ett logiskt fel i AOT?

1
  • "Varför kunde hon inte ta reda på huvudmänniskokroppen inuti?" Varifrån fick du det här? När undersökningskåren lär sig om titanernas karaktär i mangan, inser de varför de kan döda dem genom att skära ner i nacken.

Titans du pratar om är generiska titaner, som skiljer sig från formförskjutande titaner. Generiska titaner förvandlades permanent till titaner. Deras mänskliga kroppar finns inte längre. De kan inte förvandlas till människor igen.Om du skär nacken är de döda en gång för alla.

Detta är annorlunda än titanväxlare som Eren, för när de transformeras bygger de en titankropp runt sin människokropp. Människokroppen fungerar som ett kontrollcentrum för titankroppen. Dom kan strömavbrott, när de vill. De har ärvt Titans skiftande makt. Det är därför, om du skär nacken på en växel, hittar du människan som sitter där. Och tills du skadar / dödar den människan kan de förändras igen.

1
  • Det är inte riktigt meningsfullt när det sätts ihop med Juris transformation. I ditt scenario skulle hennes kropp inte existera när hon äter Marcel. Så var skulle det komma ifrån?

Det är inte en brist och förklaras i senare kapitel. Jag kommer att ge en bortskämd förklaring och visa NÅGRA av informationen. En fullständig avslöjande skulle enligt min mening ta mycket av det roliga ur AOT.

En "normal" titan (dvs. vilken som helst titan utom Erens, den jätte och den älskade fram till denna punkt) har ingen människa i nacken, även om det är dess svaga punkt. Högst kommer det att ha en eller flera i magen. De andra tre titanerna har vardera en människa i nacken. Vilka titaner har en människa i nacken kommer att förklaras senare. Var titaner kommer kommer att förklaras. Men det är allt större spoilermaterial. Ställ en annan fråga om du vill ha svar på dessa stora spoilers.

5
  • Du kan tillhandahålla större spoilers inom ditt svar, så länge du använder spoiler-taggarna (som du har använt). Det är därför det finns här :)
  • @Wondercricket Jag tänkte bara, det finns spoilers och stora spoilers (som t.ex. för Code Geass) OCH det finns AoT. Jag känner mig moraliskt bunden att inte förstöra för mycket. AoT är en gåva till mänskligheten <3 Min fanboying kommer från det faktum att efter år och år av manga var AoT den första som kunde överraska mig med nästan varje kapitel utan att stänga av min tro;)
  • 1 För det första har jag redan läst 105 chaps i AOT. För det andra betyder de viktigaste mänskliga kropparna att de äldre kropparna i landet, inte ön, sticker in i titanens kropp, under nacken, och de är båda omedvetna men inte riktigt döda ( till skillnad från shifter-titanerna kan Eren och andra killar styra sina titaner). Alla titaner (inklusive shifter titans) har samma svaga punkt - människan i nacken, det betyder att varje normal titan har personen under nacken (som inte äts av titan) som shifter titans. Jag undrar varför Hange inte kunde ta reda på Eldians-folket i titans hals.
  • @ Nguy nQu nhTh yTrúc Eftersom de inte är där, blir äldre vanligtvis helt förvandlade, såvitt jag vet
  • Hur kan människokroppen komma tillbaka från att inte vara där när de äter en Shifter Titan, som Yuri gjorde med Marcel efter många år som en ren Titan?

Det finns två typer av Titan. "Generic Titan" (inklusive onormala typer) och shapeshifter Titan (människor som kan förvandlas till Titan.

De med människor inuti är Titan-växlarna, som Eren.

De utan människor inuti är de generiska Titans.

Generiska titaner är faktiskt människor som har injicerats med Titanserum och förvandlat dem till titaner. De har inte människor inuti eftersom hela kroppen förvandlades till en Titan. Därför dör de om nacken klipptes.

1
  • Om de inte hade en människa i nacken, varför är nacken en plats för sårbarhet? Och var kom Yuris människokropp ifrån efter att ha ätit Marcel när hon hade varit en ren titan i årtionden?