Anonim

Naruto & Boruto Creators har gjort ett STORT misstag?

Varför har Boruto och Himawari en mindre morrhår än naruto?

Naruto Uzumaki (3 Morrhår)

Boruto Uzumaki (2 Morrhår)

Himawari Uzumaki (2 Morrhår)

2
  • om du tittar på det här svaret förklarar det varför Naruto har morrhår (som egentligen inte är en morrhår utan märke) och två morrhår kan vara orsaken till mindre inflytande av nio svansar på dem, coz i det här fallet är Naruto jinchuriki inte hinata vilket inte var i fallet med Naruto
  • Jag räknar tre morrhår på Himawaris ansikte.

Det finns inget garanterat svar på det. Men att döma av olika drag av olika karaktärer som de har förvärvat genom föräldrar, kan jag säga att Naruto-barn har ärvt egenskapen att ha morrhårärr men inte antalet ärr.

Det framgår av skaparna av mangan som ger delfader och delvis moderegenskaper till sina barn. Som i fallet med Naruto ärvde han sin fars hårfärg även om Kushinas hår hade en distinkt röd till skillnad från andra Uzumaki. Å andra sidan fick Naruto sina morrhår på grund av att han utsattes för Kuramas chakra medan han var i sin mors liv eftersom Kurama var förseglad i Kushina.

På samma sätt, när det gäller Inojin (son till Sai och Ino), ärvde han sin fars ansikte och sin mors stil. I Boruto och Himawaris fall fick de morrhåren för att Naruto hade och ärvt Jougan (Pure Eye - Boruto) och Byakugan (Himawari) från sin mor.

Det här är hur jag känner att Boruto fick sina morrhår. Det kan också vara så enkelt som det faktum att Naruto och Boruto har skapats av olika människor, och de kanske vill skilja Boruto från Naruto.