Anonim

4 fransmän överlever när en bro kollapsar i Nya Zeeland

I anime visas det att klan Senju och Uchiha härstammar från Sage of Six Paths som är Shinobis Gud. Varifrån kom de andra klanerna som Sarutobi, Nara, Inuzuka, klaner från andra länder?

1
  • Om du har tittat på de senaste episoderna skulle du se olika byar och imperier från det förflutna. Jag antar att det har något att göra med det.

Minns att Sage of the Six Paths upptäckte existensen av chakra och använde det för att skapa jutsu. Hans direkta ättlingar blev Senju och Uchiha, där deras krafter delades mellan kropp och öga.

Andra ninja-klaner var inte ättlingar, men de kunde lära sig att använda chakra också i olika former av jutsus. Naturligtvis finns det några klaner, som Hyuuga där serien uppfattar möjligheten att de härrör från Uchiha.

Klaner som Sarutobi, Nara och Inuzuka-klaner är dock inte relaterade till Sage of Six Paths. Å andra sidan är Uzumaki blodrelaterat med Senju.

Bara för att klargöra alla missuppfattningar, det fanns redan människor på jorden innan Otsutsuki Kaguya gjorde sitt steg för att stjäla det gudomliga trädets chakra. Det är faktiskt inte som Otsutsuki-klanbefolkade jorden i sin helhet. Precis som någon sa i kommentarerna fanns det byar och imperier som tillhör olika bosättningar vid den tiden. Och så för att svara på din fråga härrörde alla andra klaner på jorden precis som vanliga familjer. Men alla påverkades starkt av Otsutsuki-klanen.

Längre version: Folket som bodde i Förfädernas land välkomnade Kaguya eftersom de såg henne som en gudinna och hon födde två barn med Tenji, landets kejsare (Hagoromo och Hamura).

Hamura Otsutsuki, den yngre, blev senare förfäder till Hyuuga-klanen, varefter han gick till månen för att skydda Juubis Husk.

Den äldre bror Hagoromo Otsutsuki blev känd som Sage of Six Paths, för han grundade och lärde alla om Ninjutsu som ursprungligen hette Ninshuu. Alla andra klaner måste ha lärt sig sina olika Jutsus från valfritt antal deras förfäder som var en efterföljare av Hagoromo (eller en efterföljare av en efterföljare av Hagoromo, ungefär så).

Förutom Hyuuga-, Uchiha-, Senjuu- och Uzumaki-klanen (som alla ärvde specifika chakra och drag från Otsutsuki-klanen), lärde sig alla andra klaner Jutsus indirekt från Sage of sex path undervisningen.