Anonim

Naruto TRIO Power Levels

Vem är egentligen den starkaste Hokage? Det skulle vara en så enkel fråga och svar om Kishimoto bara gav oss ett direkt svar. Men i stället matar Kishimoto oss annan information på vägen när historien fortskrider.

Pre Chuunin Exam
Sarutobi framhävdes som geniet Shinobi. Mangaen uppgav att han snabbt överträffade både den första och den andra i ung ålder och var allmänt känd som professorn. Vi får också reda på senare att den första och den andra dog i krig, medan den tredje och fjärde offrade sina liv för att använda demonguden.

Chuunin tentamen + början av Shippuden
Minato ansågs vara den starkaste Hokage. Minns när Orochimaru använde Edo Tensei för att återuppliva alla döda Kages - Sarutobi var mest rädd för den fjärde. Under ett tag ansåg alla den fjärde som den starkaste shinobi. Jag är inte säker på om detta beror på att de aldrig bevittnat det första, men det verkar tydligt att Minato var kraftverket. Alla fortsatte att säga - Om den fjärde var här skulle Orochimaru inte vara något problem etc.

Sen Shippuden när Tobi börjar spela och Madara avslöjas
Hashirama är Shinobis Gud. Han avbildas som den starkaste av alla fyra, till och med erkänd av Minato. Han är den enda som motstår Orochimarus kontroll. Madara Uchiha ser också alla andra, förutom Hashirama, som obetydliga.

Det som stör mig mest är hur Sarutobi inte var orolig och kunde hantera kampen mot både Hashirama och Tobirama. Minato var källan till hans rädsla.

Och senare, Hashirama verkar bara som om han är på en annan nivå. Så jag antar att jag måste omdefiniera min fråga. Var Hashirama alltid den starkaste Hokage, eller utvecklade Kishimoto sin styrka senare? Eller kan detta inte bestämmas?

2
  • Det kan faktiskt sägas så här. Nästa generation kan överträffa den tidigare! Så Hashirama kallas som Gud eller den starkaste men nu kanske han inte är det!
  • @kirkara väldigt skicklig observation !!!!!! +1 till din fråga

Under striden mellan Sarutobi Hiruzen och Edo Tensei Hokage-bröderna kunde den 1: a och 2: e Hokage inte använda sin fulla kraft, för Orochimaru hade inte perfekterat jutsu vid den tiden.

Hiruzen var inte heller rädd för Minato ensam, men han var rädd för att han inte skulle kunna hantera alla tre på en gång.

Enligt min personliga åsikt anses Hashirama Senju vara den starkaste Hokage på grund av hans förmågor som Sage Mode, extraordinär livskraft, Wood Release-tekniker, imponerande kloner, stor uthållighet (många har försökt att replikera det, som Orochimaru, Madara Uchiha, Zetsu, Obito Uchiha).

1
  • 1 Det finns en trend med minskande makt med hokages. Det första vi vet är Hashirama. Så han borde vara den starkaste

Ja, Minato och Tobirama var väldigt starka och Hiruzen var tänkt att vara lysande när han var yngre, men Hashirama var som en grekisk hjälte. Han hade Ashura-andan, han kunde göra alla de galna helande saker som Naruto gör just nu, han var kraftfull utan jämförelse.

Han hade chakra som inte kan jämföras med någon vi har sett alla serier, lätt bryter ut ur Orochimarus Edo Tensei andra gången som ingen av de andra hokagerna kunde göra, hans salvia-läge var löjligt, hans trädrake var lika kraftfull som nio svansar och hans löjliga avatar gjord av händer var den överlägset kraftfullaste i serien. Minato och Tobirama hade några helt lysande tekniker, och Hiruzen hade en fantastisk bredd av tekniker men Hashiramas chakra ensam satte honom bara på en annan nivå, förutom hans andra löjliga krafter.

Du kan inte jämföra Hokage. Kan vara Hashirama är mycket kraftfull. Men samtidigt är Tobirama mer kraftfull eftersom han kan vara mycket farlig på grund av edo tensei och transporttekniker.

På andra sätt kanske Sarutobi inte är så kraftfull som folk säger att han är. Han kan bara använda grundläggande element och sin kampvilja. Hans tätningsjutsu tillhör också uzumaki-klassen.

Min synvinkel du kan inte jämföra Hokages för att kontrollera vem som är mest kraftfull eftersom var och en är unik.

När jag tittar på din fråga känner jag att du vill veta vem som var mer kraftfull, Minato eller Hashirama, eller hur? Egentligen fortsätter jag också att undra på den här typen av saker själv. Jag undrar vad som skulle hända om Hashirama och Minato skulle slåss? Vem skulle vinna? Och jag börjar jämföra deras makt och få dem att slåss med varandra i mina tankar.

Hashirama kan läka sig snabbt på grund av extra vanlig livskraft så att han lätt kan överleva alla attacker som görs mot honom. Å andra sidan kan Minato teleportera sig så snabbt att han lätt kan fly från alla attacker Hashirama skulle göra. Sedan kan Minato använda sin Rasengan men jag undrar om det kan såra Hashirama. Hashirama tillsammans med sitt salvia-läge och trästil kanske kan spåra vart Minato skulle teleportera sig själv nästa. Men Minato med sina ögonblickliga reflexer kan kanske också undvika det.

Minato kan besegra nio svansar när han förseglade odjuret en gång. Å andra sidan är Hashirama någon som kan kontrollera och tämja tailed odjuret. Han vann till och med sin kamp med Madara som kontrollerade Kurama vid den tiden.

Men du behöver inte oroa dig så länge. Naruto kommer att bli Hokage någon dag. Han hade lovat det så många gånger. Och han kommer säkert att vara den mest kraftfulla av alla Hokage :)

4
  • Konoha Shinobi borde antagligen ha en allmän uppfattning om vem den starkaste Hokage var. Kages själva borde åtminstone veta. Jag söker inte riktigt vem som skulle vinna i en strid, utan vem som betraktas som den starkaste kagen.
  • åh! Jag förstår nu. Då är Hashirama den som måste betraktas som den starkaste av Konaha Shinobi eftersom han var den som besegrade Madara och Madara är någon som alla fruktar för eftersom han kan styra till och med nio svansen med sin Sharingan.
  • än sen då? nauto kan styra kyuubi utan sharingan. skulle det göra honom starkare än madara ??
  • @Sreepati Vi pratar om Hokages inte Naruto ...

Egentligen sägs Sarutobi vara starkare än den första själv. Det enda som håller honom tillbaka är att han är gammal. Ingen annan Hokage har varit lika gammal som honom, vilket har gjort honom svagare än han är. Du glömmer också det faktum att han DELAR titeln "Gud av Shinobi" med Hashirama och Sage of Six Paths. Att kunna hantera Orochimaru och 2 av de starkaste hokage, även i edo tensei-form, är ganska jävla imponerande. Särskilt i ett svagt tillstånd på grund av hans ålder. Ärligt talat är Sarutobi min favorit av alla Kage. Men jag är ganska säker på att han är den starkaste om inte andra.