Anonim

Southern Bugs Bunny

Trollar bara Ban eller finns det någon dold mening bakom det?

1
  • Jag tror att anledningen till att Ban kallar Hawk "mästare" är att ingen av synderna kommer ihåg hela vägen tillbaka, och Hawk kan ha varit en människa som hade förvandlats till en gris som förklarade den talande grisdelen. Och "Mästaren" när Hawk var mänsklig, han var Bans mästare som lärde honom så mycket om livet och att inte ge upp. (Detta är bara min teori om varför han kallas mästare Ban)

Hawk är The Great Leftovers Knight. Och på festen när Ban först gick med, ramlade Hawk Ban och sa "respektera The Great Leftover Knight". Och Ban sa (tror jag) "Jag är ledsen för att inte känna igen dig, herre". Det är som när du är bra på något, och jag beundrar dig och kallar dig mästare.

I grund och botten är det bara trolling.

Det är som att kalla någon idiot "sensei" eller lägga till "-sama" sarkastiskt.

Men då blir det mer ett tillgiven smeknamn än en förolämpning, antar jag.

BOI .... Ban kallar hökmästare för att hök är kaptenen för skrotningens ordning och Ban vill lära av honom eller i detta fall hans "Mästare".

Ban älskar mat som hans matlagningsförmåga visar. Ban hade aldrig träffat någon som tyckte om mat liksom Hawk. Ban respekterar Hawk av denna anledning.

Jag har alltid trott att det var underförstått att föreningen gick med i beställningen av skrotförvaringsföretag efter att ha imponerats av haukens titel som kapten för en sådan prestigefull ordning. Jag tror inte att han gör narr av honom.