Anonim

An Akatsuki's Life Episode 26: S.O.S. Bröllop

I Naruto Shippuden, Nagato hade sin Rinnegan under det andra Shinobi-kriget. Det sägs emellertid att Madara implanterade sin Rinnegan i Nagato strax före hans död, men Madaras död var under eller efter det tredje Shinobi-kriget.

Så hur hade Nagato sina ögon före Madaras död under det andra Shinobi-kriget? Jag är förvirrad med tidslinjen när han faktiskt fick Rinnegan.

Madara implanterade Rinnegan på Nagato när han var mycket ung. Och detta gjordes utan Nagatos vetskap. Sedan började det andra Shinobi-kriget efter ett tag.

Efter att ha implanterat ögonen väntade Madara i flera år på att hitta en person som kunde användas som ett verktyg. Det här "verktyget" skulle vägleda Nagato att korrekt använda Rinnegan vid rätt tidpunkt och föra Madara tillbaka levande, i sin främsta stat.

Så för att hitta ett lämpligt "verktyg" kopplade Madara sig till Gedo-statyn och sipprade sin livsvikt. Han skulle dö i det ögonblick han kopplade bort, eftersom han var långt förbi sin naturliga död.

Madara dog sedan efter att ha hittat Obito, tränat honom och lämnat över hans namn.

2
  • Tack för att du svarar. Men Madara hade fortfarande Rinnegan i ett av hans ögon när han träffade Obito.
  • Nej, han hade inte Rinnegan när han träffade barnet Obito. Han hade Sharingan. Dessa ögon var inte hans ursprungliga ögon. Bara några ersättningsögon. Om du talar om det fjärde Shinobi-kriget var det edo tensei-ögon.