Anonim

Clean Bandit - Come Over ft. Stylo G [Officiell video]

Tillbaka i Marineford War. Jag märkte något, Gecko Moriah kallade marina zombies från ingenstans direkt utan Hogback runt. Dessa marina zombies har stygn som bara görs av Hogback tillbaka i Thriller Bark. Vissa tar till och med formen av djur som är ett annat problem i dess existens.

Så hur gjorde Gecko Moria det?

2
  • Finns det någon anledning att han inte kunde återanvända kroppar som gjorts tidigare? Han tog bort skuggorna från de flesta av sina zombier själv (även om de så småningom släpptes.) Han skulle bara behöva sätta in nya skuggor, eller hur?
  • @Kaine - Jag kommer inte ihåg att jag såg många marina zombier under Thriller Bark Arc. Och när Hogback med medvetslös Moria lämnade Thriller Bark tog de inte med sig några döda zombies.

Hogback var användbar för Moria, eftersom han kunde sy ihop olika delar av separata kroppar och därmed bara använda de starkaste delarna av dessa kroppar. Det bästa exemplet för detta är Sanjis zombie. Han är i grunden en pingvin, men i stället för den värdelösa munnen ersatte hogback den med en hundkäke.

Om du tittar på de marina zombierna har ingen av dem hundhuvud eller björnhänder. Närmast denna kategori är centaur till vänster, men det är ... "normalt". En normal marinläkare borde kunna fixa dessa kroppar.

4
  • Ja Hogback är väldigt användbart för Moria men min fråga är hur Moria kallade in sydda zombies utan Hogback runt? Jag såg anime igen och zombierna kom precis ut under jorden.
  • @bot Har du faktiskt läst mitt svar? Hogbacks specilitet var att han kunde sy ihop olika döda kroppar och därmed skapa en ultimat zombie av de bästa "ingredienserna". De gömde sig troligen där. Det var inte första gången där vi ser fiender komma från underjordiska
  • Jag ifrågasätter inte hans specialitet, jag hälsar det. Ditt svar förklarar bara dess förmåga. Hur kunde Hogback skapa nya zombier om han inte har rätt.? Har du sett honom (Hogback) runt när Moriah kallar upp dessa zombier från underjordiska?
  • 1 @bot Om Moria behövde Hogback för sin förmåga, skulle det enligt min mening vara lite svagt. Hogback är inte skapande zombies, Moriah gör, hogback skapar bara kroppar.