Anonim

Människor som kan vinna en guldmedalj för pumpasnideri

Vilka är människorna på den här bilden som cosplayar som? Vilken anime tillhör de?

1
  • Som en sidoanteckning för dem som vill gräva djupare är detta från innehållet "2009 ChinaJoy Cosplay".

Tja efter att ha tittat igenom olika värdelösa webbplatser som inte brydde sig om att lägga till taggar, beskriv vem kvinnorna cosplayade på bilden eller säg något nytt om det förutom att säga flera gånger "2010 ChinaJoy Business Cooperation Launched" och "Chinajoy Cosplay Carnival 2009 i Beijing" medan jag använde imageraider, vilket visade sig vara mycket mer användbart än Google Image Search men meningslöst samtidigt fick jag reda på från en viss webbplats som är länkad här som har en beskrivning under samma bild som säger detta:

En ung förklädd som seriefigurer poserar för fotografer under firandet av Carnival "Chinajoy Cosplay 2009" i Peking, Kina. Fenomenet "cosplay", vars namn består av de engelska orden "kostym" ("kostym") och "spela" ("spel"), har sitt ursprung i serierna "manga" japanska och blev populär på 90-talet. I detta speciella "kostymspel" deltar inte bara deltagarna klä upp sig som sina favoritkaraktärer (äkta eller inbillade), men försök att agera som dem. Denna hobby växer markant i Kina, vilket framgår av "China Cosplay", som i år firar sin sjätte upplaga.

Från sourcing genom många webbplatser som jag hittade med det här omvända bildverktyget + Google Image Search (igen) Jag tror inte att det här är från en verklig anime, utan snarare gjort upp. Om det var från en verklig anime tror jag att det skulle ha taggats / lagts till eller nämnts i beskrivningen av bilden åtminstone på en webbplats. Jag tror också att åtminstone även Google skulle ha hittat en match också.

Att döma utifrån beskrivningen verkar det som att du kan spela som vad som helst. Det är också bra att notera att detta är en kinesisk sak och jag är inte säker på om anime-cosplay eller japansk anime-cosplay är vanligt i Kina även om jag har hört att cosplaying kanske härstammar från dem.

En annan sak är att om du bara googlar i "china joy carnival" och tittar på några YouTube-videor verkar det som om de spelar i nästan vad som helst som leder till sannolikheten att denna cosplay faktiskt bara kan vara fantasifull snarare än från en verklig cosplay av en japansk anime-serie .

Slutligen står det "i detta speciella kostymspel". Jag är ganska säker på att översättningen är korrekt eftersom webbplatsen var på ett annat språk (spanska) och sedan översatte jag den med Google Chrome och kontrollerade sedan dubbel med Bing Translator vilket jag tycker också är ganska korrekt.

Här är den oöversatta texten bara om du vill kontrollera dig själv på en annan översättningswebbplats. Den enda översättningen som är lite annorlunda är att google översätter de första parorden eftersom de är lite annorlunda än Bing.

Unas j venes disfrazadas de personajes de dibujos animados posan para los fot grafos durante la celebraci n del carnaval "Chinajoy Cosplay 2009" en Pek n, China. El fen meno "cosplay", cuyo nombre est formado por los vocablos ingleses "costume" ("disfraz") y "play" ("juego"), tiene su origen en los c mic "manga" japoneses y se populariz en los a os 90. En speciell "juego de disfraces", los participantes no s lo se disfrazan como sus personajes favoritos (reales o imaginarios), sino que intentionan actuar como ellos. Esta afici n est creciendo de manera significativa en China, como lo demuestra el "China Cosplay", que este a o celebra su sexta edici n.

Jag är ganska, 100% säker på att detta inte är en cosplay av en anime baserat på min skurning av värdelösa webbplatser. xD