Anonim

Militär träning (BEN | ÖVERKROPP | Konditionering)

Hur stark skulle robin behöva vara för att kunna ta bort alla dessa knep med Hana Hana no Mi eftersom hon använder sin egen arm? Jag menar som att hon kan skapa banor än att stoppa kanonkulor, bryta soldatens rygg och använda händer för att skapa enorma armar / ben och kunna kontrollera dem. Hur starka är Robins muskler?

2
  • Stark nog att vara med i stråhattbesättningen ... Jag antar att det räcker för att svara på din fråga.
  • @LightYagami Jag menade fysiskt ledsen

Låt oss undersöka detta. Nico Robin är människa som åt en djävulsk frukt av paramecia-typen. Hon borde vara lika stark som en normal människa (fysiskt) Wiki bekräftar det hittills.

Robin har inga övermänskliga förmågor utöver sina Devil Fruit-krafter men är en idrottsman över genomsnittet. Medan den frekventa användningen av hennes krafter i strid lämnar mycket av hennes fysiska egenskaper i fråga, det antyds då och då att Robins fysiska skicklighet faktiskt är mycket starkare än vad hennes konstruktion annars skulle föreslå.

Robins högre prestationer än genomsnittet inkluderar (kopiering direkt från wiki så att jag inte saknar något)

Hon sågs kunna ta direkta träffar från både Yamas droppsparkar och slag (med den senare som skickade henne flyger genom en mur och förstörde den) och kunde fortfarande vedergälla effektivt efter att ha manövrerat den senare bort från ruinerna av Skypiea.
Hon kunde hålla tillbaka en kraftfull zombie som Jigoro (om än kort). Hon kunde också överleva när hon krokodil spetsades genom bröstkorgen och förblev vid liv utan läkarvård från en läkare tills såret läktes av sig själv.
Hon är tillräckligt smidig för att manövrera (samtidigt som hon behåller armarnas "X" -formation) genom en grupp marina kaptener och befälhavare innan hon använder sina krafter som vedergällning. Hon har stor återhämtningsförmåga, till exempel när hon, Zoro, Gan Fall och Wiper alla slogs ut av Enels Devil Fruit-förmåga, var Robin den första personen som vaknade. Även med en allvarlig skada hade hon fortfarande tillräckligt med styrka för att använda sin Devil Fruit-förmåga för att bära dem i säkerhet och hade återhämtat sig helt utan hjälp av Chopper.
En av hennes mest imponerande aspekter är hennes viljestyrka; när hon lyckades återhämta sig på bara några minuter efter att hennes skugga stulits av Gekko Moriah (när det vanligtvis tar några dagar för de flesta människor).

Således har Robin över genomsnittet smidighet, styrka, viljestyrka och återhämtning.
Gå vidare till befogenheterna i hennes DF; Hana Hana nej Mi

Hana Hana no Mi är en djävulsk frukt av Paramecia-typ som gör det möjligt för användaren att replikera och spira delar av kroppen från ytan på något föremål eller levande sak

Vi har sett Robin är väldigt intelligent, förmodligen den mest, i Straw Hat Crew. Hon använder sin Df på ett mycket effektivt sätt. Hon förlitar sig inte på styrka utan på att blockera fiendernas rörelse och använda intelligent grepp och distraktioner.

Som hon hävdar att Pell betyder hastighet och styrka ingenting för henne, eftersom hon med lätthet kan göra nästan alla fiender underkastade, även de med övermänsklig hastighet som Hakuba

Hennes största svaghet är dock

De användaren kommer att skada sin kropp om de extra lemmarna attackerasoch kan känna smärtan på var och en av dem. Denna nackdel sträcker sig också till andra Devil Fruits, som om hennes lemmar påverkas, då påverkas värdkroppen också, vilket visades när Sugar rörde hennes lemmar med sina Hobi Hobi-krafter och förvandlade hennes verkliga kropp till en leksak.
Användarens styrka är fortfarande fortfarande begränsad till deras individuella styrka, vilket innebär att den individuella styrkan i de replikerande bilagorna inte skiljer sig från Robins faktiska motsvarande lemmar.

Den sista raden är av största vikt. VARJE av tillägget kan utöva styrka som är lika med huvudkroppens. Således använder Robin styrka hos flera armar för att producera det önskade resultatet.

  1. Bryta soldatens rygg; Koppling: Robin använder inte styrka lika mycket som sin kunskap. Dessa håll vänder de fångade soldaternas styrka mot dem. Denna typ av inlämningshåll är vanligt i MMA, brottning etc. Och kan lätt förskjuta leder eller bryta ben.

  2. Stoppa kanonkulor: Detta är det mest omtvistade. Det kan hävdas att flera armar arbetar tillsammans för att stoppa kanonkulorna, men hennes verkliga kropp borde känna smärtan av att bli träffad av en kanonkula. Men eftersom han är över genomsnittet i styrka och uthållighet kan Robin klara sig. Jag krita det upp till kantförhållandena.

  3. Giant Arms and Legs: Robin känner tröttheten från dessa jätte skapelser. Att kombinera dessa många armar kan ha önskad styrka men flygning borde inte vara möjligt. Robin förklarar dess mer av flytande dock. Men hennes träning i timeskipet gör att hon kan använda den här tekniken under längre perioder på grund av hennes uthållighet och viljestyrka men inte styrkan.

TL; DR: Från vad vi har sett har Robin över genomsnittet fysisk skicklighet, men det är hennes kunskap, effektiv teknik och användning av DF och övermänsklig viljestyrka, återhämtning och uthållighet som gör att hon kan utföra de bedrifter som visas i One Piece.