Anonim

Chino ft. Denyque - Driving Me Insane | officiell musikvideo

Från det första avsnittet av Gochuumon wa Usagi desuka? (Är ordern en kanin?) Chinos farfar avbildades som en kanin (mycket tveksamt eftersom han inte såg ut som en kanin, men anime säger det, så låt oss kalla honom en kanin). Med tanke på att både Chinos far och Chino är normala människor och att författaren som ofta kommer till Chinos café (Rabbit House) brukade chatta med den första ägaren (Chinos farfar), måste det finnas en tid där han var en normal människa. . Annars skulle författardamen ha märkt att det var han när hon såg kaninen. Eftersom kaninen inte har några armar (åtminstone den första säsongen visar inte att den har armar), och med tanke på hans storlek, skulle han inte kunna hälla kaffe. Har det förklarats någonstans (anime och manga) varför Chinos farfar blev en kanin?

Obs: Jag har inte sett andra säsongen. Vänligen placera förstörare om de kommer upp.

1
  • Det svarar bara på vilken typ av kanin Tippy och om caféet serverar kanin eller inte. Vad jag vill veta är hur Chinos gramps förvandlades till rsbbit, eftersom han inte kan födas som kanin. Han måste ha varit en människa någon gång tidigare.

På wiki står det:

Tippy är ägare till Rabbit House. Med andra ord är han Chinos farfar, men han har på något sätt en kvinnlig kaninkropp. Ingen avslöjade varför, men Chino avstod att hennes riktiga farfar redan gick bort, och ändå höll Tippy redan i Kaninhuset sedan början.


Svarbara frågor:

  1. Tippy är förmodligen baserad på en tjock och fluffig engelsk angorakanin.

  2. Tippy var verkligen en människa innan han gick bort.