Anonim

South Park: The Truth of Truth - All Chinpokomon Locations (Chinpokolypse Trophy / Achivement Guide)

Jag har funderat på det ett tag nu, men tänk om en medlem i Hyuuga-klanens huvudhus gifter sig med en medlem i Hyuuga-klans filial?

Jag har sökt överallt efter svaret, men jag kunde inte hitta det någonstans.

3
  • Jag tror inte att det någonsin hände på grund av familjens strikta regler som ser filialmedlemmarna som en skyddsstyrka för huvudmedlemmarna.
  • Jag tror att filialen skulle behandlas som en huvudfamilj från den tiden, men bara honom / henne och inte hans / hennes föräldrar och syskon.
  • dividera med noll. det är vad.

Tills mer avslöjas skulle jag spekulera i att de två husen inte brukar gifta sig med varandra. Men låt oss säga att ett äktenskap händer, får de båda sättas i samma hus? Vad sägs om deras barn? Skulle klanen till och med låta äktenskap som det hända?

Om ett sådant äktenskap betraktas av klanen kan det kanske betyda att de två tvingas in i filialhuset eller utesluts helt från klanen. Kanske placeras deras barn i filialhuset.

Kanske spelar kön en roll. Det kan vara så att paret tar huset till mannen eller hustrun. I slutändan vet vi inte tillräckligt om Hyuuga-klanens äktenskapssed för att ge dig ett riktigt svar.

Faktum är att det inte finns mycket information om vad som sätter någon i huvudhuset eller filialhuset. Nejis far placeras i filialhuset även om Nejis farbror placeras i huvudhuset.

Det är verkligen ett intressant scenario.

I slutet av dagen är båda fortfarande "Hyuuga".

Vi kommer ihåg hela vägen tillbaka till Hinata vs Neji att hans far gråter och säger "Jag önskar att jag tröttade in dig i huvudfamiljen". Sedan, även om hans far var filialmedlem, hade hans fru varit huvudmedlem, skulle Neji också vara huvudmedlem.

Förutom det löstes deras problem efter att Naruto satte Nejis sinne tillbaka i hans huvud efter att de kämpade i Chuunin-examen. I flashbacken ber Nejis far också Hinatas far att berätta för Neji hela historien när han blir äldre men till en början vägrar han.

Hinatas far ber om ursäkt till Neji efter hans kamp mot Naruto och det antyds att det finns en viss harmoni mellan de två familjerna. Efter det verkar det som om spänningen mellan familjerna lugnar.

1
  • Lägg till referenser till ditt svar (manga kapitel eller anime avsnitt till exempel).

Det skulle förmodligen vara det mest normala att hända: Neji förklarar i avsnitt 60-62 att alla anses vara sidogren förutom huvudgrenens första barn, och att det bara finns en huvudgren.

Sedan skulle de enda personer som huvudgrenen kunde gifta sig vara sidogrenar eller människor utanför klanen, och det verkar som om de vanligtvis skulle gifta sig inuti klanen för att säkerställa att Byakugan överförs till nästa huvudgrenarving (men detta kanske inte vara fallet).

Därför skulle jag anta att när en huvudgren gifter sig med en sidogren skulle den som var sidegren troligen få en viss storlek men den som alltid var huvudgren skulle fortfarande vara klanens ledare.

Källor:

  • Hyuga Clan Wiki.
  • Naruto avsnitt 60-62.