Anonim

Epic Moment - Kumpulan Scene Tenryuubito

I ANIME nämndes det att innan Shanks kom till marineford, kolliderade Shanks med Kaido-pirater. Hur kommer det sig att Shanks och besättning kunde överleva kriget med Kaido-pirater utan att bli mycket skadade?

3
  • Det var faktiskt i mangan också.
  • Vilket kapitel i mangan?
  • Jag kommer inte ihåg det. Någonstans mellan kapitel 1 och 894.

Det finns en spekulation, men ingen officiell källa, att inget krig faktiskt hände. Kaido skulle hindra Whitebeard från att gå till Marineford, men Shanks hindrade Kaido från att göra det istället. Vad vissa människor tycker är att Shanks bara stod i hans väg. Om det varit ett krig, då måste har nämnts. Jag kan kanske vara att Kaido försökte starta något och skickade några människor att röra på sig något men Shanks stoppade dem. I så fall skulle Kaido inte gå i krig med Shanks eftersom:

  1. Kaido är en pirat, så han ville uppenbarligen döda Whitebeard när han hade chansen vid den tiden,

MEN

  1. Han hade en chans. Det var det faktum att Whitebeard inte var redo för strid med någon annan, vilket innebar att en överraskningsattack kunde göra honom allvarlig skada och göra honom sen för Ace. I Shanks fall var rött hår klart för Kaido. Det innebar att ett krig mycket värre än hela Marineford-striden skulle hända. Kaido var inte redo för det. Med andra ord, när Shanks stoppade fartygen (som jag sa var det en gissning) ryggade Kaido tillbaka och visste att det inte var dags.

Med detta sagt kan samma anledning förklara varför Yonkou inte har slagsmål varje dag med varandra. De skulle försvinna, alla fyra, för tidigt för att marinorna skulle stoppa dem.