Anonim

Clash of Clans - Hur man attackerar med drakar - EquilibriumCoC

På vilken grund bildades klanerna i naruto?

Blodsyskonen Indra och Ashura kommer från olika klaner (Uchiha & Senju respektive), medan andra syskon, t.ex. Itachi och Sasuke kommer från samma klan (Uchiha).

Den första shinobi som fick chakra var Kaguya. Så tekniskt sett vem som helst som har chakra borde ha ärvt det från henne. I så fall bör alla vara från samma klan.

Här är min långa tvivel. Hur bestäms det att Naruto är från Uzumaki-klanen när hans far är från Namikaze-familjen och inte har någon klan?

Beslutas en persons klan baserat på personens förmågor? Om ja, hur utvärderas deras förmåga direkt efter födelsen?

3
  • Frågar detta hur klantillhörigheten bestäms? eller frågar detta hur klanerna bildades?
  • Jag antar att frågan täcker båda.
  • @ Vogel612 Tack för att du fixade frågan. Finns det en namikaze-klan? Jag tvivlar på den delen. Kolla detta

Som ett konkurrerande svar på @MadaraUchiha, här är mitt tag.

Klan tillhörighet löses ganska enkelt. Klantillhörigheten ges genom generationerna moderligen.

Det betyder att det som bestämmer att klanen inte är fadern utan mor. I Narutos fall är det Kushina Uzumaki

Annat än det ger naruto-wiki lite bra information:

En klan ( , Ichizoku; Betecknar bokstavligen "familj"), i termens löstaste mening, avser en familj eller grupp av shinobi som bildar en basenhet i en shinobi-by. Majoriteten av dessa klaner var legosoldaten militära styrkor redan före första världskriget i Shinobi. [...] Medlemskap i en klan bestäms vanligtvis av blodförhållanden och genetik, vilket är avgörande för användningen av kekkei genkai och hemliga tekniker. [...] Medan klaner kan bestå av många individer och utökade familjer, många klaner som nämns och ses i serien var något begränsad till en kärnfamilj. Markering av mig

Det verkar som om de flesta klaner som ses är bara de nämnda kärnfamiljerna. Detta leder till antagandet att den ena familjen som förklarade sig själv som en klan är en klan. Vissa släktlinjer hade fler avkommor och andra hade mindre. till exempel har Hyuuga-klanen flera grenfamiljer, som är underordnade huvudfamiljen. Uchiha-klanen å andra sidan verkar bara vara löst organiserad.

Vissa klaner verkar ha ett definitivt familjehuvud (Hyuuga, Akimichi, Nara). Andra klaner är inte organiserade (Uchiha, Uzumaki, Inuzuka, [...]).

Klaner skiljer sig mest åt i chakraaffinitet och Kekkei Genkai, liksom stridsstil. Det verkar faktiskt vara det enda som delas i en klan. Denna Chakra-affinitet verkar vara genetisk, så att du snarare är född i en klan än att "gå med" i den. Det verkar som att inte alla har sin egen klan, de mest framträdande exemplen är förmodligen Kakashi Hatake och Might Guy.

3
  • Så son till Uzumaki Naruto och Hyuuga Hinata borde vara Hyuuga Boruto, istället för Uzumaki Boruto, va? Samma sak med Uzumaki Himawari.
  • Detta svar är fel. Det uppgavs att Narutos namn ändrades till Uzumaki så att fiender till 4: e Hokage inte skulle gå efter Naruto
  • @JohnD [citat behövs]? Det är också en ganska otrolig orsak, universum

Alla människor kom från samma förfader ("Adam"), gör det oss alla familj? Tekniskt sett gör det det. Realistiskt sett hade så mycket tid gått att ingen tittar på det på det sättet.

Detta är detsamma. Baserat på det senaste kapitlet verkar det verkligen som om Hagoromo var förfäder till Uchiha- och Senju-klanerna, medan Hamura (åtminstone baserat på hans ögon på bilden) var förfadern till Hyuuga-klanen.

Det gör dem alla till en stor lycklig familj, förutom att denna historia är bortglömd, och ingen ser det så längre.

När det gäller klanägande tillhör Naruto Uzumaki-klanen eftersom hans mor var från Uzumaki-klanen. Uzumaki är en underklan av Senju, som är relaterad till Uchiha. Gör det Naruto till en Uchiha? Inte riktigt.

Klanägande bestäms av födelse, inte förmåga.

7
  • Jag håller inte med. Tänk på adams exempel. Adam och Eva hade fått barn och barnbarn etc. En grupp människor bland dem kunde ha flyttat till olika platser. Efter flera decennier kunde de ha glömt sin baslinje och bildat olika klaner. Detta är en lång process. Varför kommer direkta blodbröder från olika klaner?
  • Eftersom var och en av dem ärvde olika förmågor. De delade sig från varandra och slutade separeras. Stenmonumentet var det enda som återstod som historia från den tiden. Borde du inte känna till dina egna barnbarn? Vilken typ av mormor är du?
  • 2 Lol, mina barnbarn har glömt sin rot och slåss med varandra. Det är därför jag tar tillbaka deras chakra. Men två barn försöker stoppa mig, och du kallar dem hjältar ?? Löjligt: ​​P
  • 3 @KaguyaOtsutsuki Jag är frestad att rösta på din fråga, enbart för det faktum att du dödade vår mod ...
  • Också: antar att "Adam" faktiskt existerade och att vi inte utvecklades från amobea (även om vi bara alla skulle komma från amobea nr [..] och poängen kvarstår);) Men jag tror att det skulle passa bättre för kristendomen, Islam eller skeptiker

Alla människor är inte ättlingar till Kaguya.

Endast en liten mängd är och de är alla utrotade, dvs Uchiha, Uzumaki, Senju, Hyuga, Kaguya.