Anonim

BlackBerry 9900 Bold - Review & Small Things (Telus, AT&T, Rogers, Bell)

Så i Naruto är vindchakra starkt mot elektriskt och svagt mot eld eftersom det förstärker elden.

Men samtidigt, när naruto gör Toad-water-pistol samarbetet ninjutsu med grodorna, förstärker hans vindstil vattenstil ... hur är det möjligt?

Förstärker inte vindstil eld? Hur kommer det sig att dess förstärkande vatten också? Vind och vatten är inte relaterade till chakraförhållandecirkeln.

Svaghet har ingenting att göra med huruvida två element förstärker varandra eller inte. Det har mer att göra med att båda chakranaturerna kommer från samma sida (antingen samma person eller allierade).

Vissa elementens svagheter fungerar genom att det "starkare" elementet avskaffar det "svagare" (t.ex. vatten som eliminerar eld). Andra arbetar med att den "svagare" förstärker den "starkare" (t.ex. blixtförstärkande vatten, vindförstärkande eld).

Men om en person (kekkei genkai / två chakranaturer) eller två allierade (samarbetsjutsu) använder en teknik, kommer chakrat i allmänhet att kombineras för att skapa en starkare teknik (eftersom energi kommer att frigöras även om två element avbryter varandra). Till exempel isstil = vatten + vind och ångstil = vatten + eld. Detta är liknande genom att Narutos vindstil förstärker vattnets slagkraft via en samarbetsjutsu.

1
  • oh..så båda chakranen kombineras ..