Anonim

BoJack Horseman | Officiell trailer [HD] | Netflix

Fairy Tail har tre legendariska magier: Fairy Law, Fairy Glitter och Fairy Sphere.

Kan någon utanför Fairy Tail lära sig och använda dessa magier?

Ja och nej, några av Fairy-besvärjelserna är utmärkande för guilden, och de färdigheter som kan användas av utomstående lärs inte lätt. Detta gör sannolikheten för att Fairy-trollformler används utanför Fairy Tail mycket osannolik.

När det gäller att lämna medlemmar som känner till en eller flera av de tre stora trollformlerna finns det en regel som säger:

1. Du får aldrig avslöja känslig information om Fairy Tail för andra så länge du lever.

Fairy Sphere, kan inte användas av utomstående

Fairy Sphere använder Fairy Tail-medlemsmärket (vingarmärket) och känslorna hos dem som använder det för att få magisk kraft. Därför kan denna förtrollning inte användas av utomstående.

Fairy Glitter, kan inte användas av utomstående

Eftersom det är en tydlig förtrollning av Fairy Tail, och det faktum att den är förseglad i Mavis grav och behöver godkännande av Mavis själv för att använda, gör det mycket osannolikt att någon utanför guildmedlemmarna kan / någonsin får tillåtas att använda detta.

Fairy Law, kan troligen användas av utomstående

Det är också en tydlig förtrollning av Fairy Tail, men troligtvis kan den användas av utomstående.

Vi vet för ett faktum att det har funnits minst en instans där en utomstående visste hur man använder Fairy Law, eftersom Laxus också visste hur man använder denna färdighet. Ett annat fall är Precht, den andra guildmästaren för Fairy Tail, nu känd som Hades, som lämnade guilden men fortfarande kunde använda Fairy Law.

Sannolikheten för att lära sig denna färdighet utanför Fairy Tail är nära 0, vilket gör att det inte troligt kommer att hända någonsin.

4
  • Så ex-medlem kan inte använda dessa trollformler? Men Laxus är fortfarande en Fairy Tail-medlem när han använder den för första gången
  • @ShinobuOshino Faktum är att han fortfarande var medlem vid sin användning. sedan blev han sparkad, men han känner fortfarande trollformeln.
  • @ShinobuOshino ex-medlemmar kan använda fairy law stavningen som vi såg i fallet med Hades. Han var den tidigare 2: a guildmästaren i Fairy Tail (kallades då precht). Han använde Fairy Law (han döptes om till Grimoire Law) under Tenrou Island-bågen
  • 1 @OshinoShinobu & DimitriMx; I Fairy Tail Zero har vi sett Mavis använda Fairy Law (huruvida hon hade lärt sig det av Zeref själv är oklart), men vid den tiden var hon inte heller FT-medlem eftersom FT inte fanns ännu. Så inte säker på hur detta faller in i allt detta.

Jag vet inte om de andra två, men Fairy Law bygger faktiskt på trollformeln "Law" som Mavis använde i Fairy Tail Zero (berättelsen om hur Fairy Tail grundades).

Detta visas för första gången i kapitel 10. Mavis lärde sig "Law" från Zeref, så om vi säger att "Law" och "Fairy Law" är desamma, kan människor som inte är i Fairy Tail också lära sig denna stavning (Zeref till exempel). Om "Fairy Law" är en utveckling av "Law" skapad av Mavis, kan troligen bara medlemmar i hennes guild använda denna förtrollning eftersom ingen medlem i Fairy Tail skulle berätta denna hemlighet för en utomstående. "Lag" å andra sidan kan läras av människor som inte är i Fairy Tail också. Problemet här är att det tar tio år att behärska denna förtrollning (enligt Zeref åtminstone).

Vilken magi som helst kan användas av alla, inklusive Fairy Sphere. Mavis krävde bara guildmedlemmarnas känslor för att hon var en ande och inte hade någon magisk energi. Alla tre Grand Fairy Magics är helt enkelt uber-kraftig ljusbaserad magi.

Inte en del av mangan eller anime står det att någon form av magi är exklusiv. The Three Grand Fairy Spells är helt enkelt baserade på lätt magi. Mavis lärde sig lag från Zeref i Fairy Tail Zero, använde den för tidigt och var förbannad. Hon ändrade sedan och justerade den (det var tidigare svart magi) och skapade Fairy Law.

Zeref lärde ut Mavis Law, så det finns också en möjlighet att han kan använda någon av de tre trollformlerna. Mavis huvudsakliga magi är ljusbaserad, inklusive hennes illusionsmagi. Mavis sa att hon använde guildens bindningar och känslor och omvandlade det till magi för att avge sagor.

Efter det är det helt klart en lätt trollformel. Därav anledningen när trollformeln släpptes, sprang ett rumpa ton ljus ut ur vattnet. Med Fairy samlar Glitter in och koncentrerar ljuset från solen, månen och stjärnorna.

Fairy Law omvandlar användarens magi till ljus som omsluter allt. Hades hade sin egen version som använder mörker som en motåtgärd för Fairy Law eftersom det är ljus.

0