Anonim

Polisen - Roxanne

En fråga om hur Rozen Maiden dockorna själva fungerar. Du ser dem ofta äta och dricka samt andas. Behövs dessa funktioner för att de ska kunna fortsätta att existera? Om inte, var alla dessa blommahamburger och te ett riktigt slöseri. Om så är fallet eller inte, vad händer med allt avfall från konsumerad mat och vätskor?

Att bara säga magi är som en polis, och att inte tänka på detta verkar vara lat att skriva. Shinku visste inte vad ett toalett var och ibland fanns det 7 varelser (5 dockor och 2 människor) i det huset och nämnde dem aldrig och väntade på att använda toaletterna för en dockas skull.

Naturligtvis öppnar detta upp frågan om svettning och badning och sådant om de gör det.De fungerar som små människor, men de visar sig vara porslindockor med strängar som håller dem ihop. Bara inte lägga upp. Tankar?

1
  • Det är en show med pratande, gående bokstäver dockor med anda / älskamrater som drivs av MacGuffins som hoppar mellan surrealistiska dimensioner medan de blir försvunnen av en manskanin som heter Laplace's Demon. På vilket sätt är "det är magiskt" en polis ute? Så förklarar du bokstavligen allt.

De är tekniskt dockor och de har ett konstgjort hjärta. Så kanske de är inställda på att bete sig som vanliga människor, men eftersom de är dockor kan de inte svettas eller utsöndras. Jag tror att det konstgjorda hjärtat (eller källan till deras kraft och anledningen till att de kan röra sig {jag glömde vad det hette -_-}) förstör eller bränner maten de äter.

[Detta är bara min teori]