Anonim

I avsnitt 7 verkade Nanami undgå att när Shichika dödade sin far, den sjätte Kyoto Ryu, var hans far på väg att döda henne, eller hon visste redan att han planerade att döda henne.

Jag undrar, försökte Shichikas far döda Nanami? Och av vilken anledning? (Var det för att lindra hennes lidande eller för att hindra henne från att bli mer kraftfull från att observera mer av Kyoto Ryu-konsten?)

Även om han försökte döda henne, dödade Shichika bara sin far för att skydda Nanami?

Tyvärr förklaras det aldrig varför Shichika dödade sin far, men från avsnitt 7 kan vi få en ganska bra gissning att det kan ha varit att skydda Nanami.

Här är dialogen från den andra kampen kl. 35:00:

Nanami: Kommer du ihåg när du dödade far?

Shichika: Jag antar att jag gör det...

Nanami: Jag har inte tackat dig för det än. Men jag är inte särskilt tacksam för det, så även nu tänker jag inte säga det. För att jag hade varit bra med att ha dödats av far då. Jag skulle ha varit bra med det. Det är ingen anledning att jag lever trots allt.

Det vi implicit kan samla på är att Shichika dödade sin far för att skydda Nanami, utan någon begäran från Nanami, t.ex. helt enkelt syskon tillgivenhet. I den meningen betyder det att deras far antingen nämnde att han så småningom skulle behöva döda Nanami och därmed tvinga Shichikas hand eller så försökte han döda Nanami och tvingade därmed Shichikas hand. Så huruvida han nämnde det eller försökte det vet vi inte, men jag tror att det är troligtvis det senare på grund av Nanamis extrema potential.

När det gäller anledningen är det vi vet att Nanami har förmågan Migeika. Av denna anledning sammanfattar Nanami i avsnitt 4 att hennes och Shichikas far försummade att göra Nanami till Yasuri 7: e generationens familjechef, eftersom denna förmåga gjorde henne för kraftfull. Eftersom hon var för mäktig för att hon kunde se någon förmåga och lära sig det direkt, inklusive Kyotouryuu-svärdkonsten, så ansåg deras far att hon var för farlig med sin potential och bestämde sig därför för att eliminera henne.