Anonim

Arnold Schwarzenegger Kill Count

Radergummi märkte ganska snabbt att någon sned sig in, varför avbröt han inte Kurogiris särprägel så fort han såg honom och tog ut honom när det bara fanns en eller kanske två av dem? Han och Tretton borde inte ha haft så mycket problem att slåss mot två skurkar när bara en har makten, och han märkte nästan omedelbart att något var fel.

Från scenen (slutet på avsnitt 9) märkte Aizawa genast snedvridning av skurkar, hans huvudprioritet var dock de studenter som han var ansvarig för.

Han var först tvungen att varna alla för att det tydligen inte var någon annan som märkte förrän det första partiet av skurkar började komma ut. Han var också tillräckligt smart för att kräva säkerhetskopiering och instruerade N0 13 att skydda eleverna precis innan han bestämde sig för att engagera fienden.

Jag är ganska säker på att överraskningselementet fungerade mot dem, och eftersom han var med en massa nybörjare var hans tankeprocess mycket mer konservativ.

Många gånger, under press med lite tid att reagera, kanske de bästa alternativen inte kommer att tänka på oss förrän långt efter att en sådan händelse har inträffat. Ändå var hans samtal fortfarande mycket bra eftersom hans elever var hans prioritet nummer 1.

Ett exempel som komplimangerar detta; föreställ dig en samurai som slåss medan du skyddar sina elever jämfört med samma samurai som slåss utan några tydliga distraktioner. Exakt samma inställning, dessutom kan du förvänta dig att hans tankeprocess är väldigt annorlunda i de två situationerna.

3
  • Jag förstår att det vid den tiden kan vara svårare att tänka på den bästa lösningen, men att använda din egendom när du ser fara verkar vara det mest uppenbara valet. Förutom detta är han en professionell hjälte, så det verkar som att använda sin egenart för att skydda civila skulle vara det första som kommer att tänka på, eftersom det är det enda sättet han verkligen kan skydda människor på.
  • 1 Det verkar ganska enkelt för människor att alltid klaga på vad som kunde och inte kunde ha gjorts. Och uppriktigt sett gör jag det också ibland, men du kommer bli förvånad över hur olika situationer får människor att agera annorlunda. Jag håller med om att han kunde ha avslutat situationen omedelbart, men om det hade hänt, skulle vi verkligen ha haft bågen lika mycket? De flesta animer tenderar vanligtvis att förlänga den ganska lite och den dynamiken är också en faktor. Eftersom vi kan vara ärliga här, går saker inte alltid som vi förväntar oss att @ user30104
  • 1 Jag antar att vi skulle kunna mynta det som ett fel på suddgummidelen, eller som en plotkomfort för någon del av åtgärden, hur som helst, båda är motiverade. @ user30104 Även poliser och domare gör misstag som kan påverka oskyldiga människor negativt, trots den enorma mängden erfarenhet, och det är faktiskt relaterat på ett sätt. Vi är INTE PERFEKTA och dagligen visar de misstag vi gör det säkert. Det kunde också ha varit mer komplott för att göra berättelsen mer intressant och längre.

Eftersom han faktiskt vill ha synligt ännu för Eraserhead att faktiskt se för att kunna använda sin egendom på honom. När skurkarna började skeva in var det bara en portal, inte egentligen Kurogiri själv. Han visade sig inte för eleverna och 13 förrän Eraserhead redan hade hoppat nerför trappan för att ta emot mobben på torget. Så Eraserhead var förmodligen inte ens medveten om hans närvaro förrän efter att Iida hade rymt, hade behandlat 13 och gick med Shigaraki och Nomu på torget. Eraserhead skulle inte ha kunnat lägga ögonen på honom förrän åtminstone i detta ögonblick ändå.

1
  • +1 Jag gillar verkligen det här svaret, det är möjligt att han inte direkt kunde berätta vem det var, men i både anime och manga var kurogiris form fortfarande synlig som kärnan i portalen, men ja med tanke på överraskningselementet och hur snabbt skurkar började att översvämma in, är det vettigt att förbi portalöppningen skulle det vara svårt att lokalisera quirk-användaren