Anonim

Bästa scenerna från \ "The Wicker Man \"

Mannen med bymästarens röst ses bara två gånger under båda säsongerna. I första hand skyddade han Arakawa genom att stoppa Recs fars plan att utveckla området genom att påverka en senator. Andra gången är när han smög sig på Shimazaki medan hon grävde upp information om Nino, där han hotade att döda henne om hon fortsatte.

Med tanke på hur han kunde påverka en senator för att stoppa Arakawa-utvecklingsprojektet även med Recs faders inflytande med sitt eget företag (vilket sågs när entreprenören som Rec anställde drog ut när han fick veta vem Recs konkurrerande företag var), precis vad är bymästarens verkliga ställning i samhället? (Förresten, det var ett av de sällsynta ögonblicken när han sågs utanför sin kappadräkt. Han verkade ha mer traditionella japanska kläder och inte en affärsdräkt).

Det här är en förutsägelse från min sida. Jag läste inte böckerna eller komiska om den sanna identiteten avslöjades, men jag tror att många av mysterierna i serien är bäst att lämna oförklarliga.

Först en analys.

Village Chief är någon med stort inflytande, som kan påverka utvecklingsministern mot det största utvecklingsföretaget Ichinomiya. Han har tillgång till högkvalitativa och bisarra föremål (hans fläktade kostym) och stor rikedom (tillräckligt för att kompensera för vad Ichinomiya-gruppen slog till för ministern), men han valde på något sätt att avskärma sig från samhället.

Han har ingen speciell ton förutom slumpmässiga kappa-relaterade uttalanden, verkar inte ha tagits upp på ett visst sätt och är väl van vid samhället när det krävs. Han respekteras väl under broen och betraktas av alla, särskilt syster, som en pålitlig person. De två gångerna vi har sett honom i hans vanliga jag verkade emellertid särskilt skicklig i infiltration (kom in bakom Shimazaki i ett förmodligen off limit-kontor utan att hon insåg) och hotelser (hotade att döda). Att hota att döda är ett märkligt drag eftersom det skiljer sig väldigt mycket från Ichinomiyas sätt att hota via sociala och ekonomiska effekter. Det visar att han gör saker annorlunda än politiker och affärsmän. Vid det sista talet för utvecklingsminister svarade han på frågan av hans underordnade vem han var: "Det är bättre för dig att inte veta det". Av både den tid han dyker upp bär han en kimono. Under säsong 2 får vi också insikt om att han är ungefär samma åldersgrupp (medelåldern) som Shiro (diskussion om hälsa och argument) och att han är dålig med grupparbetet (vägrar att stanna en vecka med laget, inte en lagspelare , mer av ledare eller någon som helt enkelt ger order istället för att ta emot dem).

Så där är / var Village Chief en rik, inflytelserik person. Han har stort ledarskap, är mestadels en ensam varg och undviker sig inte från dödens hot. Han har inte heller talegenskaper, är väl vana vid samhället och bär mest en kimono.

Kommer du ihåg Jacqueline när Billy inte kom för deras årsdag? Hon bytte till en kimono när hon bestämde sig för att gå tillbaka och döda huvudet på fågelledaren om något skulle komma till Billy. Kimono är något som japansk mafia är besatt av.

Om jag ska gissa är / var han chef för ett stort, farligt mafia-gäng som har mycket ekonomisk bakgrund och band på olika bakgrund. Dess inflytande och ekonomiska grund är åtminstone i nivå med Ichinomiya-gruppen. Jag kunde inte förutsäga varför han gick, det finns bara för många möjligheter utan någon anledning att fortsätta. Han kunde vara pensionerad, förrådd, fortfarande i en relativt praktisk affär med gänget, mafia upplöst, etc etc ....

Spoiler:

han är ledaren för Yakuza.

1
  • 3 Har du någon referens / källa för att säkerhetskopiera det?