Anonim

BALADA BOA och PEGATE av Raquel Call - Chile 2013

Denna manga hade en slags liten älva, och han hade flera svärd som han kunde göra ut ur håret, och skurkarna letade efter honom. Manga börjar med att han slås ut och en liten flicka / pojke matar honom och han vaknar. Vänligen hjälp med att identifiera det, jag vill verkligen läsa det!

3
  • Är det en liten pojke och en liten flicka eller någon som du inte är säker på om de är en pojke eller en flicka?
  • Jag är inte säker på att det har gått ett tag
  • Han kan ha ett ärr över ett öga också

Dess bel Blatt.

Historien om bel Blatt äger rum i ett medeltida, fantasiliknande landskap. Det följer stegen hos Koinzell, som verkar vara inget annat än ett halvt mänskligt barn som är mest utmärkande för ärret över hans vänstra öga.Han är på jakt efter hämnd mot dem som förrådde och dödade honom och nu kallar sig själva landets sju hjältar.

Med början ungefär tjugo år före manga började berättelsen om hur Koinzell, som då hette Ascheriit, var en ung, underbar svärdman vars skicklighet gav honom den legendariska titeln Blatt Meister (bokstavligen Bladmästaren). Hans gärningar gjorde honom till en av de fjorton som valdes av den regerande kejsaren i Szaalendens imperium för att våga sig in i en farlig strävan att besegra en mäktig fiendens inkräktare känd som den onda nationen Wischtech, av vilken de många kraftfulla motorerna för förstörelse och mörka trolldom gjorde en farlig fiende. Var och en beväpnad med en lans välsignad av kejsaren själv, och så kallad de fjorton lanserna, reste de utvalda långt in i fiendens bortkastade landskap och förlorade tre av sina led till landets faror tills de kom in i en skog där sju av de elva återstående bestämde sig för att förlora sitt uppdrag och fruktade för sina liv. Ändå fortsatte Ascheriit och tre av dem som fortfarande var tvungna att följa kejsarens vilja och lyckades otroligt i sin gärning och återvände segerrika. Det var då som de sju som var kvar lämnade bakhåll i sina kamrater och massakrerade dem. Hemma berättade de för kejsaren att de fyra de dödade förvandlade förrädare mot dem, och efter att ha skickat dem slutförde de sju uppgiften. Således hyllades de som hjältar och kallades de sju hjältarna, medan de fyra som dödades blev symboler för förräderi och fick den spregiativa monikern av Lances of Betrayal.

Således berättar historien om Ascheriits resa, som verkligen överlevde slakten och lovade att ta huvudet på sina förrädiska följeslagare, nu mäktiga adelsmän och krigsherrar som folket hyllade som frälsare.

1
  • 2 @Krazer I tror det finns en 48-timmars väntetid för att acceptera själv.