Anonim

ト リ プ ル ヒ ッ ト が 続 き ま す 、 、 4 匹 同時 も あ っ た 2/16 (日) 和 歌 山 県 辺 市 文 里 (た た っ っ た た っ た っ っ っ た っ た た店 へ お 持 ち 込 み く だ さ い。 代行 サ ー ビ ス 行 い ま す。

I Gintama the Movie: Be Forever Yorozuya (Yorozuya yo Eien Nare), varför behövde Gin gå till framtiden först?

Han smittades av den vita pesten under Joui-kriget, så varför kallade den framtida Gin honom till framtiden för att döda den plågade framtida Gin istället för att bara skicka honom till det förflutna och hindra pesten från att spridas i första hand?

1
  • kanske för att han behöver säga till sig själv (förklara) & ge ett bevis vad som kommer att hända om han sent inser infektionen vad som kommer att ske om han bara skickade honom till det förflutna utan att veta någonting ..

Kanske på grund av de potentiella konsekvenserna av att förändra det förflutna kanske Gintoki inte alls har träffat Shinpachi, Kagura och andra.

Dessutom, om du tror på "parallellvärldens" tolkning av tidsresor, kan det sägas att det förflutna inte kan förändras, utan bara gafflas i alternativa framtidsutsikter.

Så att kanske gå till framtiden är det bästa valet här.

1
  • @ 絢 瀬 絵 里 du kan titta på steins gate för att få en uppfattning om tidsresor paradox och parallella ord etc som nämns i svaret ovan

Gintoki är en lat jävel, den enda gången vi ser honom gå ut ur sin komfortzon är när människorna som är värdefulla för honom hotas. Och den ansträngningsnivå som han kommer att lägga på verkar också vara proportionell mot mängden hot (som när hotnivån är låg, kommer han bara att rädda rumpan medan han ler smidigt och sånt).

För att övertyga Gintoki att anstränga sig för att förhindra en framtida katastrof som i altvärlden behövde Gintoki känna hur mycket lidande som skulle orsakas om han misslyckades; om han bara fick höra någon historia, med några videor; Jag tvivlar på att Gintoki skulle ha riskerat sitt eget liv, eftersom historien är alldeles för jävla långt hämtad.

Ett främmande virus som förmodligen har sitt ursprung i Joi-kriget och förblir vilande i cirka 20 år, bara för att explodera i världen och bomba det tillbaka till Amanto-perioden? Ja, är en väldigt övertygande historia, om du inte upplever det, om du frågar mig.