Anonim

Rebord of Sword Master Kapitel 136 Engelska Sub

Han använde den tekniken för att fly från tätningen. Men senare kan han inte använda några tekniker. Vad händer under förseglingen?

Tekniken som används av Lord M var klyvningstekniken.

Denna teknik gör det möjligt för M att bokstavligen dela upp sin egen kropp i två identiska men ändå helt oberoende dubbletter av sig själv.

Även om det kan tyckas vara samma som klontekniken,

förmågan är istället a fysisk separation och kräver därför inte handtätningar för att aktiveras, vilket gör det snabbare i jämförelse som ett resultat. Detta innebär också att även om den ena är arbetsoförmögen, förblir den andra helt opåverkad och eftersom ingen av dem verkligen kan betraktas som originalet, duplikaten kan inte skingras som vanliga kloner.

Som ett resultat av att ha delats upp i två enheter,

Medan det är splittrat är det dock Mu: s makt halverad och som sådan är han inte kan använda mer komplexa tekniker som hans Dust Release kekkei tōta.

Senare :

Det gick inte att ta bort förseglingen så att han kunde återförenas med sin andra hälft, men Mü fick börja kalla "den" reinkarnationen. På grund av hans försvagade tillstånd tog det längre tid för Mu att slutföra kallelsen.

'det där"här hänvisar till Madara Uchiha.

Mu använde en teknik under Tsuchikages attack, där han delade sin kropp i 2. Denna teknik gör att hans makt också delas upp i 2, vilket gör att han inte kan kasta jutsu efteråt. Den som Kazekage förseglade var hälften av honom, medan den andra hälften sprang iväg och senare kallade Uchiha Madara.