Anonim

Crab Omelette / ไข่เจียว ปู / Omelet con Cangrejo

I Log Horizon kommer Meows burgerkött från ett riktigt djur, men när djuret dödas, varför förvandlas inte kroppen till partiklar och försvinner som andra monster?

2
  • Kanske hämtas kött från varelser som inte anses vara stridsmaterial, och att "besegra" dem är inte detsamma som att döda monster.
  • Jag har sett något att göra med HP och MP och spritpartiklar .. och om köttet inte föds på nytt kommer det att vara begränsat (ungefär som på jorden där vi behöver gård)

Det är sant att köttet eller andra ingredienser som används i mat erhålls genom att döda monster. Jag måste rensa antagandet att monstren inte förvandlas till andsenergi och försvinner.

De försvinner.

Köttet som används för matlagning är faktiskt ett objekt från dessa monster. Vilket innebär att endast monster som tappar sådana föremål kan användas för matlagning. Under den första säsongen av Log Horizon började de till exempel jaga Imperial Forest Boars för mat. Köttet som erhållits från det är faktiskt ett objektfall. Emellertid säger wiki också att en kockklassspelare också kan skörda monsteret för mer kött men hur exakt det görs förklaras inte. Det kan vara möjligt att monsteret bara tappar mer kött när en kockklassspelare dödar det.

8
  • 1 Men hur kommer det sig att pojken som försöker imponera på marie tar med sig stora vildsvin i klanhallen men meow sa att den stora båten smakade för stark .. minns du det?
  • Ja, jag kommer ihåg det nu och jag är inte säker på den. Wiki säger att en kock kan skörda mer från ett monster än vad en vanlig droppe erbjuder. Men jag kan inte säga säkert varför det inte försvann. Det enda som jag kan tänka på är att han kanske inte hade fört monsteret fullt dött. Jag säger bara detta eftersom jag hittills inte har sett några verkliga fenomen som tyder på att något monster inte kommer att försvinna efter att ha dött. Det är precis så som Log Horizon fungerar. Det kan vara så att de bara inte tänkte på det när de skapade scenen.
  • 1 Ok. kanske kocken kan skörda mer genom att göra det manuellt hehe .. jag tror att jag också såg gigantisk krabba kokt inuti en stor panna i strandscenen .. men aldrig hade jag sett ett objekt falla som i Minecraft lol ..: 3
  • 1 Jag kommer att acceptera detta för närvarande tills vidare utredning xD
  • Jag förstår vad du säger men för att vara riktigt ärlig och jag uppskattar verkligen din känsla av fråga och nyfikenhet. Men det är sanningen att saker och ting ibland är mycket enklare än de verkar. Det finns inte alltid en väl genomtänkt förklaring bakom allt. Men det här är allt vi vet för tillfället. Det kan finnas en bättre förklaring.