Anonim

Monkey D.Luffy - Luffys gummikrafter | En bit

Zoro kunde inte klippa dem och de anges vara så hårda som diamanter. Så hur tillverkas Sea-Prism Stone-föremål?

5
  • Jag tror att det definitivt kommer att förklaras i de senare bågarna, kanske när Dr. Vegapunk kommer att visas i mangan.
  • @pap Jag tror att jag läste någonstans som Oda sa en ny världsforskare skulle dyka upp och berätta mer om Devil Fruits snart. Kanske i slutet av den nuvarande bågen? Han kan också berätta mer om havsprisman också.
  • Observera att du ibland kan skära ett mycket hårt material med sitt eget damm. Detta säger inte heller något om huruvida materialet kan vara sprött eller kemiskt aktivt. Mycket hårda material är lätta att bryta och diamanter kan lätt värmas upp till CO2.
  • Om de bara var hårda som diamanter kunde Zoro ha klippt dem (Alabasta-bågen). Observera att inte ens fågelburen eller Frankys balk skadade den Sea-Pism-belagda fabriken. Eftersom de är SEA-Prisom-sten kan de vara formbara i havsvatten.
  • Hur gör man diamantringar? Är frågan.

I Alabasta Arc avslöjade Smoker att Seastone har "Sea Power" och därför upphäver förmågor precis som saltvatten. Med andra ord upptäckte vegapunk dess användning, detta avslöjades av Smoker och bekräftades av Coby efter Water-Seven Arc.

Vegapunk kunde belägga fartygsbotten med sten, så att de kunde passera genom det lugna bältet utan att varna havsmonstren om deras närvaro. Han upptäckte ett sätt som ännu inte är avslöjat men som bekräftades av Coby den gången för att göra verktyg, handbojor och vapen av havssten.