Anonim

Tillbaka till skolan Makeup Idéer 2014!

Vid vilken tidpunkt visades det att Shanks och Buggy var i Gol D. Rogers besättning?

Jag sökte på One Piece Wikia och det var inte klart. Min vän är i Alabasta arc och jag är rädd för att förstöra. Jag vet inte om detta redan visades ...

Det har funnits många subtila tips om Shanks och Roger-anslutningar genom historien. Afaik, det bekräftades först för stråhattarna i Sabaody skärgårdsbåge. De möter vice kapten för Roger Pirates "Dark King" Silvers Rayleigh, som talar om att Shanks och Buggy är lärlingar som en del av Rogers Crew.

Det har dock funnits många ledtrådar i serien om detta. Här i Buggy's Arc ser vi Rayleigh berätta för Buggy och Shanks

Den faktiska bekräftelsen av hatten var mycket senare. Vi vet att Shanks gav Luffy the Strawhat, men det var Roger bekräftades mycket senare, efter tidshopp.

Förutom vad Arcane har sagt, tror jag att den första "bekräftade" instansen var i kapitel 434, när Shanks hade anlänt till Whitebeard's skepp. Whitebeard pratade om hur de kämpade mycket med Rogers skepp och frågade Shanks om "röd näsa" fortfarande lever, vilket bekräftar att de två också var på Rogers skepp.

Först berättar Buggy för Luffy att han kände Shanks och att de var medlemmar i samma besättning, när Luffy och Buggy slogs i Anime avsnitt 7 och 8. Senare i avsnitt 316 bekräftar Whitebeard att Shanks och Buggy var en del av Roggers besättning som Cabin Boys . Luffy får veta om detta när halmhattbesättningen möter Rayleigh i Sabaody skärgård.