Anonim

I kapitel 674 sidan 9 säger Madara att Sasuke är den enda som väckte en Sharingan med raka komma, precis som hans. Efter det säger han att det kan finnas en koppling mellan dem, något bortom blod.

Betyder detta att en Uchiha kan särskiljas genom sin Sharingan? Betyder detta också att kraften i deras öga bestäms av vilken typ av kommor (tomoe) de har?

2
  • Jag tror att vi måste vänta på successiva kapare eftersom det för närvarande inte finns några tydliga bevis som kan belysa olika makt / släktträd baserat på Sharingan-kommatecken eller tamoer.
  • Vi vet en sak säkert. Ju mer tomoe (komma) en Uchiha har, desto starkare är han.

Jag tror vad Madara menar med "raka kommatecken" är att Sasuke väckte den eviga Mangekyo Sharingan precis som han gjorde. Ingen i Naruto-serien har visats ha Eternal Mangekyo Sharingan (er) förutom dessa två, så det måste vara vad han menade.

När det gäller den genomsnittliga Sharingan är 3 kommatecken den behärskade formen. Kakashi, Obito, Itachi, Sasuke och en handfull andra Uchihas har dock visat sig ha de tre kommorna i sin vanliga Sharingan. Alla Sharingan (er) inbäddade i Danzos arm hade också tre komma. Så för Madara att säga att Sasuke är den enda som väckte en Sharingan med raka komma som han, kunde han inte hänföra sig till den vanliga Sharingan, utan den Eviga Mangekyo Sharingan.

Kan bero på att de båda är reinkarnationerna av Sage's son till denna och de tidigare generationerna varför deras Sharingan har raka linjer. Itachi och Sasuke är bröder och deras Mangekyo såg inte lika ut

Jag tror att uttalandet har något att göra med den eviga Mangekyo, men det är inte den enda anledningen. Om du tittar på Sasuke och Madaras eviga Mangekyo är de de enda med raka linjer (raka komma) inom sig. Jag tror att det är vad de pratar om, eftersom deras normala Sharingan har normala kommatecken.

Den raka tomoe som de hänvisar till är det raka hellinjekonceptet och mönstret som sasuke och madara hade efter att ha vaknat sin vanliga mangekyou. Det svarta i det röda av deras delning visar deras avancerade uppfattningsområde eller (makt) jämfört med en normalögd person. På sätt och vis är varje svart del deras pupil, röd är deras iris. Det röda är det som gör att de kan se chakra eftersom det skulle skugga eleven eller den svarta tomoen annorlunda och låta dem se saker som de gör.

1
  • Kan du citera dina källor om detta?