Anonim

Billie Eilish - A Snippet into Billie's Mind (Artist Spotlight Stories)

I Zetsuen No Tempest var Tree of Beginnings / Genesis faktiskt ansvarig bakom Black Iron Sickness som innebar att människor blev järn / black iron. På wikien står det här ...

Black Iron Sickness ( , Kurogane Byou) är en sjukdom som antas orsakas av uppvaknande av Zetsuens träd. Det orsakas faktiskt av början av trädet som försöker stoppa trädet från Zetsuen från att vakna.

Men vad skulle detta ha uppnåtts för att förvandla människor till järn och hur skulle detta hindra Zetsuen / Exodus träd från att återupplivas av Samon?

När jag såg Zetsuen no Tempest arbetade jag hela tiden med tanken att det var en form av "försvarsmekanism".

Det borde vara uppenbart att förvandla dem till järn / svart järn var bara den unika formen av en attack (precis som människor med vapen kan skjuta kulor och människor med svärd kan svänga dem). Det verkade vara dess kraft för att döda / inaktivera dem.

Som vi kan se har trädet en viss favoritism för Hakaze Kusaribe. Trädet skulle ha gjort vad det tyckte var "fördelaktigt för Hakaze" och oskyldiga människor som fångats upp kunde bara vara resultatet av trädet flippar ut. Efter att ha räddat Hakaze från tidsfängelset brydde det sig inte längre så mycket om andra. Bara vem man ska skydda och vad man ska förhindra.

... Tree of Beginnings slukar civilisationer och försöker avyttra Fuwa Mahiro och Takigawa Yoshino eftersom Tree of Beginnings hade uppnått sitt mål genom att använda Fuwa Mahiro och Takigawa Yoshino för att rädda Hakaze från tidfängelset.

När det gäller "hur det förhindrade Zetsuens träd / Exodus väckelse", hade det oskyldiga folket fångat upp ingenting att göra med det. Så länge det fångades ett av Samons allierade i alla 100 oskyldig, skulle det vara framgångsrikt.

För att hindra människor som vill återuppliva zetsuens träd från att hämta frukten. Men begynnelsens träd förväntade sig inte att kusaribe-klanen (immun mot magin) skulle vara den som återupplivade zetsuens träd.