Anonim

The Rolling Stones - Start Me Up - Officiell kampanj

Jag vet att det för närvarande finns över 700 avsnitt med undertexter, många människor gillar undertexter, jag föredrar starkt den engelska dubbade versionen. Den engelska dubben slutar för närvarande tyvärr vid 421.

Hur kan jag ta reda på när nya engelska dubbade avsnitt kommer att släppas?

2
  • Förresten killar, om du tittar på detta kanske du tycker att det är intressant att, när jag ser tillbaka på den här frågan för tre månader sedan, har jag redan sett alla återstående avsnitt i undertexter, och det stör dig inte längre efter att ha tittat på 100 undertexter. Detta beror delvis på att jag tyckte mycket om historien.
  • Väldigt sant. Undertexter är lite svåra att vänja sig vid, men det är väl värt det eftersom nästan alla anime är Subbed långt innan det dubbades, många av de mer obskyra men mycket bra är aldrig dubbade, och även om det tar ett tag, när du vänja sig vid det, påverkan på upplevelsen är minimal.

Du kan hålla reda på de dubbade avsnittet DVD-släpp på Wikipedia där du kan se att de dubbade versionerna av avsnitt 422-433 släpps den 15 december 2015 och de dubbade versionerna av avsnitt 434-445 kommer att släppas den 26 januari, 2016.

Den dubbade versionen släpps online två veckor innan DVD-försäljningen går ut. Du hittar dem laddade upp på Funimations webbplats eller andra webbplatser.

Du kan också hålla reda på DVD-släppdatum på One Piece Wiki där du också hittar samma information.

Ett sista alternativ är den här webbplatsen som inte bara är för att spåra släppet av de dubbade episoderna av One Piece utan även annan anime.

2
  • Dessa datum är inte korrekta. Jag har sett den engelska versionen dubbad av avsnitt 422-433 redan på watchcartoononline men det är där den slutar.
  • Tack för att ni påpekade det. Jag redigerade mitt inlägg. Jag pratade om DVD-släppdatum. Om du letar efter online-utgåvor kan du leta efter dem ett par veckor före DVD-utgåvan.

Om du är intresserad av att streama avsnitt har Funimation ett schema uppe på denna webbplatsadress: http://www.funimation.com/schedule