Anonim

Star Wars The Force Awakens Music of John Williams vid American Music Awards av Pentatonix [HD]

Jag slutade titta på andra säsongen av Mörkare än svart: Meteorens tvillingar, och att se hur det slutade verkar det som om det kan finnas en fortsättning eftersom det finns några frågor kvar i slutet:

1) Bärnsten tycktes ha velat att Hei skulle känna profetian, så hon ville att Hei skulle försegla Hell's Gate i säsong 1 enbart för att förhindra det
2) Yin säger för Hei att "ta hennes liv", eftersom Heis krafter faktiskt är Pi: ​​s för att hon smälte samman med honom (hennes makt att kunna manipulera materia på atomnivå uppenbarligen) och Hei sågs bara med hans handutsträckning i slutet så är Yin nu smält med Hei som Pi
3) Dessa 2 Doll Twins hade samma typ av Spectre som Yin hade där de i stället för en blob hade en människa från och de sa att de skulle gå till en 3: e grind som just har dykt upp så vad är den 3: e grinden och varför har den dykt upp efter de första 2
4) Det finns det okända väsen som skulle födas som antagligen är det barnet som kom ut ur kistan men det finns också en enorm svart monolit som sträcker sig ut ur Hell's Gate så har den en koppling till barnet

Jag undrar om det finns en fortsättning och i vilken form den är i (anime eller manga). Eftersom de flesta anime är anpassningar av manga, existerar det redan en mangafortsättning? Och i så fall finns det några planer på att anpassa den till en anime?

Enligt både Wikipedia och MyAnimeList har det inte producerats någon uppföljare till Darker than Black: Ryuusei no Gemini. Det finns en fyra avsnitt OVA prequel, producerad efter Gemini, Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden, som fyller i klyftan mellan första och andra säsongen.

Det finns heller ingen fortsättning i någon annan form. Darker than Black producerades ursprungligen som en anime. Det var en kort manga-anpassning, men den anpassade egentligen bara den första säsongen av anime. Det fanns dock en original mangafortsättning av den mangaserien, med titeln Darker than Black: Shikkoku no Hana. Det är inte en anpassning av Ryuusei no Gemini, utan ersätter Gemini helt.

Så vitt jag vet har det inte kommit några ytterligare meddelanden om andra fortsättningar av franchisen, och den senaste aktiviteten var för över två år sedan. Det är verkligen fortfarande möjligt att de tänker producera en annan serie, men det finns inga nyheter som bekräftar sådana avsikter så det verkar osannolikt.

Det ser inte ut som om det kommer att bli en ny fortsättning på Gemini, men det pratas mycket online om en tredje säsong som är en prequel som äger rum i Sydamerika under Heaven's Gate-incidenten.

När det gäller dina andra frågor besvaras de alla i anime. Den första säsongen ger en bra grund för att förstå serien, men för att förstå slutsatsen för Gemini måste du vara uppmärksam på dialogerna i OVA och sedan borde du noggrant titta på Gemini, och sedan ska dina frågor besvaras . Till skillnad från populär kritik svarar serien på många av de frågor som de flesta människor har, som du kanske också har. Föreställ dig i princip att dockorna är som en översvämning som i den populära berättelsen om Noah's Arc. De utvecklas ständigt (märker hur mycket Yin förändras) och skickas för att ersätta människor med en högre varelse (märk Heaven's Gate och Hell's Gate, de användes inte bara för att de låter coola).

Entreprenörer är som misslyckade dockor. De är rationella som dockor, men för fulla av känslor som människor. Det var därför Yin, som visade sig vara den mest utvecklade dockan, försökte uppfylla detta syfte att ersätta människor. Inget av detta berättas direkt för dig, allt antyds från specifika konversationer (varav de flesta finns i OVA, särskilt de senaste 10 minuterna av det senaste avsnittet, och den andra säsongen, inte den första).

Om vem pojken är, om du noterar under andra säsongen kommer du att få reda på att den rödhåriga flickan är en klon till sin tvillingbror som är en entreprenör. Det enda är att hans kloner inte är perfekta, som att hon klonades som en tjej och inte som en pojke. Pojken som dyker upp i slutet är en klon av Yin (märk att det inte är perfekt klon eftersom det är en pojke) vilket är den nya världens lek, varför de ville att pojken skulle börja med.

Denna utveckling av dockor som ersätter människor som nästa form av evolution i mänsklighetens historia liknar Elfin Lied, där människor ska ersättas med varelserna i showen, och Guilty Crown, där nästa form av evolution för människor är en odödlig, kristalliknande form där människors medvetande och minnen kommer att ligga.

Det finns mer att förklara, men jag har inte sett serien på ett tag så jag rekommenderar bara att titta på den igen, och kom bara ihåg att de flesta av dina frågor kommer att besvaras. Var bara uppmärksam på konversationerna och inte så mycket alla actionscener. PS: Jag är ganska säker på att mangan Darker than Black: Shikkoku no Hana är inställd efter säsong ett och före OVA är det inte en ersättning för Gemini. Du kan också läsa den för att de pratar lite om dockorna i mangan lite.

1
  • Detta verkar vara all spekulation