Anonim

Steven Seagals bästa slagsmål! - \ "Must Watch \"

Jag hittade den här anime-bilden:

Källa

Och jag undrar från vilken anime det är. Tyvärr kan jag inte ge mer information eftersom jag inte vet vad det handlar om eller något. Jag har bara bilden.

PS: Jag använde Googles sökbild som föreslog när jag lade till taggarna. Men allt jag stötte på var att människor använde detta som profilbild och bara 1,5 sida med sökresultat på google. Sökresultat

Jag hoppas att några av er vet från vilken anime det här är.

Tack på förhand!

Detta är Black Rock Shooter (anime och karaktär har båda namnet). Det var ursprungligen en ritning från Ryohei Fuke på Pivix. Detta skapade senare en OVA och efterföljande anime-serier 2012 och också ett PSP-spel

Originaldesign

Black ★ Rock Shooter (ブ ラ ッ ク ★ ロ ッ ク シ ュ ー タ akk Burakku Rokku Shūtā?) [...] kretsar kring dess eponyma karaktär, en mystisk svarthårig tjej med ett flammande blått öga.

Den ursprungliga illustrationen inspirerade en låt med samma namn av Supercell, som blev populär på Nico Nico Douga-webbplatsen. En 50-minuters original videoanimering baserad på franchisen producerades av Yutaka Yamamotos studio Ordet, skriven av Nagaru Tanigawa och Shinobu Yoshioka, och regisserad av Shinobu Yoshioka. En "Pilot Edition" släpptes på DVD och Blu-ray Disc i september 2009, innan den fullständiga versionen släpptes på DVD-skivor med utvalda tidskrifter från 24 juli 2010, textad på sju språk, följt av en detaljhandelsrelease den 17 december. 2010. En tv-anime-serie med åtta avsnitt, producerad av Ordet och Sanzigen, sändes på Fuji TV: s Noitamina-programmeringsblock mellan 2 februari och 22 mars 2012. Franchisen har också skapat flera mangaserier och ett videospel för PlayStation Portable med titeln Black Rock Shooter: The Game, var och en i sitt eget universum.

Wikipedia

Om du vill titta på / spela behöver du inte oroa dig för ordern för mycket eftersom berättelserna är separata

0

För att vara mer exakt är karaktären från bilden i frågan Insane Black Rock Shooter, antagonistformen av den titulära huvudpersonens karaktär Black Rock Shooter.

Jämfört med Black ★ Rock Shooter, Insane Black ★ Rock Shooter har lila ögon med en flamma av samma färg som dyker upp från hennes vänstra öga och huggtänder.