Anonim

Kaido ( ) har så otrolig styrka. Men för att vara en av Yonko tar det styrka utöver till och med en admiralnivå och det måste finnas en förklaring för Kaido. Den mest normala personen jag har känt som Yonko är Shanks, men eftersom han har otrolig och kraftfull Haki så är det vettigt. Men Kaido? Har han annan mystisk kraft än att bara vara fysiskt stark?

Från ett stycke Wikia :

Det kanske största tecknet på Kaidos styrka är hans uppenbara oförmåga att dö. Han har fångats och torterats 18 gånger, och människor som är lika mäktiga som marinisterna och andra Yonko har försökt avrätta honom 40 gånger. Men han överlevde mystiskt varje enskilt försök eftersom varje enskilt avrättningsvapen bröt när det användes på honom. Framför allt har Kaido hoppat från 10 000 meter på himlen till marken och skapat en massiv chockvåg som är tillräckligt stark för att sjunka ett stort skepp i närheten och kom fram utan skada; det har till och med blivit en hobby för honom att försöka självmord, bara för att det misslyckas.

Det är inte tillräckligt med förklaring om Kaidomakt.

Här är saken, du vet Admiral Akainu ( ), har Magu Magu no Mi vilket ger honom förmågan att förvandla sin kropp till skrämmande magma och manipulera den efter behag, han har till och med råd att krossa ett land om han vill. Men hej, det räcker inte för att matcha en Yonko.

Så tillbaka till Kaido, har han någon annan mystisk kraft?

1
  • Du vet att om du läser för närvarande mangan, skulle du veta att det inte finns någon annan information för denna karaktär. Läs mer. För närvarande fokuserar mangan på en annan båge.

All denna information som du har lagt upp är detaljerad och relevant för vad som släppts i mangan och även vad som har visats i anime. För närvarande är mangan i en båge som fokuserar på något annat. Om du vill veta kan du läsa från mangan.

SPOILERS

För närvarande på grund av Sanji-situationen, i mangan, kommer det att fokusera på utvecklingen av Big Mammas karaktär och äventyren att vara på hela kakaön. Som vi vet från impel down arc och marineford arc när besättningen delar upp kommer historien att följa Luffy eftersom han är huvudpersonen. Zoro och de andra har delat sig till Wano och kommer sannolikt att engagera Kaido först. Så håll dig uppdaterad och din fråga ska besvaras tidigare än du vet det.

2
  • Okej, jag håller med och @pap, vad menade du med Läs mer :)
  • 1 @ Hey-men-whatsup oh ingenting det var bara ett misstag.

Om han hade någon Devil Fruit-makt, skulle det vara lätt att begå självmord, bara drunkna dig ner på havets botten.

Så svaret är nej, han är bara superstark som Shanks.