Anonim

DEAD RUSH (EN KORT FÖRSTA PERSONENS ZOMBIEFILM) TRAILER

Att vara en trollkarl betyder att du inte bara har stor makt utan också är högt respekterad och välkänd, som Makarov. Du får också ett snyggt märke också, se nedan:

Men vilka faktorer tar ordföranden för det magiska rådet med i beräkningen när man beslutar om man är "värdig" att bli en del av de tio trollkarlsheligarna?

1
  • Jag gjorde några mycket små versioner för grammatik, men jag är inte helt säker på om min ändring till biten om Makarov var lämplig - gärna redigera tillbaka det om det behövs.

Så vitt vi vet är det inte (eller inte nödvändigtvis) ordföranden för Magic Council som avgör vem som blir en trollkarlshelg. I Erzas vision om hennes begravning konstaterades att områdets omröstning beslutade att hon skulle vara en trollkarlshelg. Senare säger Jura också att det är rådet som utser medlemmarna.

Med detta i åtanke är jag ganska säker på att rådet tar hänsyn till vilka faktorer de vill ta hänsyn till när de påpekar Wizard Saints. Vilket innebär att det inte finns ett enda poängblad, och om du får 5 poäng i magisk kraft och 4 poäng i lagarbete kan du bli en trollkarl.

Styrka är dock en faktor som de definitivt anser, men att 'inte en yttersta faktor för beslutet, eftersom Jellal, till exempel, att vara en trollkarlshelg besegrades av Natsu och det gjorde inte Natsu till en trollkarlshelg.

4
  • Jag är uppdaterad om Fairy Tail. Men mitt minne fungerar inte lika starkt på det som andra animer. Har du en källa eller situation för Erzas vision? Jag är bara nyfiken.
  • 1 fairytail.wikia.com/wiki/Episode_41
  • @ytg Jag är ganska säker på att Erzas version gjordes av den första satsen av Magic Council och Juras version gjordes av den andra satsen av Magic Council. Om minnet tjänar mig rätt var Erzas version före Jellal-incidenten och Juras efter
  • @xwillflame Erzas vision var i slutet av Tower of Paradise-bågen. Men det var en vision så den baserades troligen på det förflutna. Och det var definitivt det gamla rådet i visionen. Och jag är inte säker på om Jura inte redan var en trollkarl. Men i alla fall ... Juras uttalande överensstämmer med Erzas vision så det måste vara sant. Så vitt vi kan veta.

Makarov besegrades av Purehito som inte var någon trollkarlshelg. IMO, guiden helgon är madoushi som på en gång har gjort något värt att notera för mage universum. Styrka går definitivt långt för att bestämma trollkarlens heliga.

Kraft är definitivt en faktor. Men förutom det kan andra faktorer spela in. Här är vad jag gissar.

Faktorer:

  1. Kraft (uppenbarligen)
  2. Magisk kunskap
  3. Magiska bedrifter (dvs. om du har räddat många liv eller lett en fantastisk resa)
  4. Gärningar som gynnade mänskligheten (till exempel har Warrod använt sin magi för att stoppa ökenspridningen)
  5. Hur välkänd du är etc.

Men rankningen bland Wizard Saints är inte heller viktig. Till exempel är Jura för närvarande den 5: e trollkarlshelgen och det finns inget sätt att han är mer kraftfull än Makarov.

Och ja, Natsu besegrade Jellal. Men du måste tänka på att Jellal var:

A) försvagad av det faktum att han nyligen hade återvunnit sin fulla kraft eftersom han använt en tankeprojektion i flera år och

B) Natsu var i Dragon Force såväl som drivs av Etherion.

I verkligheten är Jellal bland de mest kraftfulla av Wizard Saints, för han var medlem i de 10 Wizard Saints med en bråkdel av hans makt eftersom det tog det mesta av hans makt för att helt enkelt upprätthålla tankeprojektionen. Han var också ett underbarn som barn, så långt att han som barn sprängde ett litet berg med en handvåg medan han använde självförstörande magi.

Sammantaget är kraften en viktig faktor.

Med det senaste utnyttjandet av Natsu (avatorkampen specifikt Ikusa Tsunagi-striden) borde också landa honom på trollkarlens heliga.