Anonim

LUVLi Face Alignment: Uppskattning av landmärkenas plats, osäkerhet och sannolikhet för synlighet

I One Punch Man webcomic kapitel # 77 finns det en bild av någon märkt "hot på hotnivå". Den här bilden ser ut

Garou

Det står aldrig vem han är. är det han? (med tanke på hjälteföreningen märker honom Dragon Level Threat) Vem tillhör bilden märkt "gudnivåhot" i OPM: s webcomic kapitel # 77?

1
  • Det är Garou men jag tycker att det är mer som en dialog som förklarar sig själv som ett hot på gudnivå. Föreningen förklarade honom aldrig som en, såvitt jag vet.

Jag antar att det här är den bild du hänvisar till:

Som w.Sas i kommentarerna, detta är Garou. Fubuki känner till och med omedelbart igen honom som sådan i början av nästa kapitel.

Garou har kämpat nästan kontinuerligt genom svåra strider under en tid nu, och han är ganska stödd. Blod och smuts har fastnat på hans kropp och hår. Hans hår har mattats till ett mer hornliknande utseende som ett resultat, och hans övergripande utseende är mer monströs. Vilket, som han vill vara ett monster i alla fall, är allt för hans smak.

Det här är Garous ego-tal, i slutändan. Föreningen har aldrig tillskrivit Garou ett katastrofhot på gudnivå. Ingenting har definitivt sagt att den profeterade katastrofen på gudnivå har hanterats, eller på annat sätt gått igenom, i slutet av hans båge. Det finns några scener, en med hemlös kejsare några kapitel senare från den som behandlas här, vilket antyder att det finns en större kraft att hantera, dock. Men Garou vet om profetian, eftersom hans första framträdande är i stort sett i hjälteföreningen där informationen om katastrofen på gudnivå blir stulen av Sonic och sprids runt. Han associerade genast profetian med sig själv och sina mål.