Anonim

Google Cloud & NCAA® - Vet vad dina data vet

Jag vet att Sasuke, Tobi, Madara, 3: e Hokage och hans 3 gamla rådgivare inklusive Danzou vet sanningen om Itachi, varför han mördade sin egen klan som utesluter Sasuke.

Vem känner till den här hemligheten? Är det någonsin helt avslöjat offentligt, och anges Itachi någonsin som Konohas sanna hjälte?

2
  • Naruto vet det och jag tror också Sakura.
  • Naruto och kakashi, och jag tror att yamato fick veta direkt av Tobi om Itachi medan de var på väg till Kage-toppmötet.

Som tidigare publicerades berättades Naruto, Kakashi och Yamato på samma gång av Tobi före toppmötet med 5 kage.

Vidare hade Naruto en mycket stark slutsats att fortsätta när han kämpade mot zombie-liknande Itachi och smärta i det 4: e stora shinobikriget.

Men den enda personen som känner till alla detaljer är Sasuke eftersom Itachi delade allt med Sasuke när de besegrade Kabuto i den 4: e stora shinobi krigsbågen.

4
  • 2 för att lägga till det du sa. Jag tror att sasuke berättade hela historien om Itachi när han träffade de döda hokagerna tillsammans med Orochimaru. Detta var under den tid då sasuke skulle välja sidor baserat på hashiramas förklaring av shinobi.
  • @Bej Sasuke täckte inte över "allt", han frågade bara om de delar som han trodde Itachi kan ha ljugit för honom om. Och fick mer tydlighet om vad det innebär att vara en del av en by. Det var åtminstone det som hände i anime. i mangan är jag inte säker.
  • Det betyder att svaret på min fråga är att ingen känner till Itachi förutom dessa få människor. Det är så orättvist. ;-(. Jag hoppades att det skulle avslöjas och alla skulle uppskatta Itachi för hans offer.
  • Orättvist ja, men om det avslöjades för alla, skulle hans karaktär som bladets martyr vara helt förstörd. Jämför det med hur Lelouch uppnådde sitt mål i Code Geass till exempel. De är mycket lika i sitt sammanhang.