Anonim

Iggy Azalea - Black Widow ft. Rita Ora (Official Music Video)

Så det finns 6 (eller 7) legendariska barn. De behöver skydda mänskligheten, men en av dem är demon (de vet inte vem det är).

Så en tjej (huvudpersonen) och en pojke gillar inte varandra, de går hem från skolan och ett legendariskt barn dyker upp och räddar dem från en svag demon. Sedan säger han att han hatar att pojken är värdelös och att han ska dö och sedan svär att skydda huvudpersonen.

Därefter går de alla till en helgedom och en präst berättar för dem att de är legendariska barn och kan ha befogenheter. En av dem börjar slå avgudarna för att han vill ha makt, då får du reda på att flickan är demon.

Flickan har hår som är uppe på baksidan av huvudet. En av killarna har lätt hår (jag vet inte vilken färg) och den andra killen har svart hår och svarta ögon. Det här är en romantisk manga.

Snälla hjälp mig att hitta den här mangan. Tack

Det låter verkligen som Yuki wa Jigoku ni Ochiru no ka (Fujiwara Hiro)

"Militärhistorien om pojkar och flickor" kretsar kring Yuki, en tjej som har bott på landsbygden i Kyoto med sina sex barndomsvänner som alla delar en hemlighet som de inte kan berätta för någon. På hennes 16-årsdag börjar Yukis öde förändras.

Historien börjar med huvudflickan och pojken (den med mörkt hår), deras vänner är inte närvarande i början, då kommer den lätta hårpojken tillbaka och argumenterar med den mörka hårpojken.

Varje barn har en specifik typ av makt, och tjejkraften ...

kommer från helvetet

1
  • du är välkommen, jag är glad att det hjälper dig