Anonim

Blyg Glizzy / Vit tjej / texter på skärmen

Jag har sett så många avsnitt av Pokémon. Många avsnitt har Team Rocket som försöker stjäla Ashs Pokémon genom att förkläda sig eller med andra förutsägbara metoder. Ändå är de lätt igenkännliga som Team Rocket varje gång. Varför luras Ash och hans vänner varje gång när Team Rockets handlingar ska vara förutsägbara nu?

1
  • Den praktiska anledningen är "det är en barnshow".

Det är inte så Ash och co. luras ständigt av Team Rocket om och om igen, utan snarare att Team Rocket har en specifik roll i showen. För att hålla Team Rocket i showen måste de ha ett syfte för varje avsnitt och har följt ständigt efter Ashs Pikachu sedan de första episoderna. För oss verkar det som om Ash är "dum" eller omedveten om Team Rockets system, men i själva verket beror det på att skrivpersonalen försöker behålla dem i showen (du måste komma ihåg att Pokémon anses vara en barnshow ).

Jag hittade en anledning till varför Team Rocket fortfarande visas i Pokemon:

Eftersom de är populära seriefigurer, och om de någonsin skulle bli av med dem, skulle en båtmassa av raketfartygsflickor skämma bort och hata Nintendo och sluta köpa spel och titta på shower, vilket gör företaget i konkurs. Hur annars skulle de lyckas få dessa avsnitt att ta 22 minuter utan att slösa bort vår tid med ett annat förutsägbart komplott för att fånga Pikachu?

Vid denna tidpunkt har Team Rocket blivit en häftklammer i Pokémon-universum, och det skulle kännas tomt utan dem. Det finns andra Pokemon-tittare som känner på samma sätt som dig, som anges här:

Den komiska lättnad de ger är en nödvändig del av showen, men jag är ganska säker på att de kan tänka sig bättre sätt att arbeta med. Inte helt samma som hur du känner för att strypa dem, men min bror har faktiskt börjat heja på dem på för att han vill att de faktiskt ska vinna en gång så att de inte är helt irrelevanta. Plus det skulle vara kul att se Ash helt tappa det när Pikachu är borta i flera dagar i rad;) Det som verkligen stör mig är dock hur de inte har något koncept för hur du ändå ska ta bort brott. Jag kan tänka mig flera fall från toppen av mitt huvud där om de hade hållit sina fällor stängda (ingen ordlek avsedd) utan att ständigt gå in i deras motto att de faktiskt kunde ha lyckats. De tror också att så snart de har ett nät runt något som det är deras. Team Rocket är alltid chockad när Pokémon slår tillbaka. Slutligen, vem **** reser i en varmluftsballong när du försöker vara iögonfallande ?!

3
  • De borde ha gjort det till blekmedel. Skapa en karaktär bara för att visa den några hundra eps.
  • 4 @ardaozkal Tja, de har en karaktär som den här: Gary Oak. Det är inte några hundra avsnitt, men han dyker upp då och då.
  • @Nzall du har en poäng :)